Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Update: Ex-Man United-belofte arriveert in Turijn en is bijna van Juve

Laatste update:

Voor de negentienjarige Fransman blijft het zodoende bij drie invalbeurten voor United in de Premier League. "Pogba heeft voor Juventus getekend", zei Ferguson op MUTV. "Dat is teleurstellend. Ik denk niet dat ze (Pogba en diens zaakwaarnemer Mino Raiola, red.) ons enig respect hebben gegeven en als ze op die manier doorgaan, dan is het maar beter dat ze dat ver van ons huis vandaan doen."

Evenals Pogba wees ook Ezekiel Fryers een aanbieding voor een nieuw contract bij United af, maar Ferguson heeft vertrouwen dat de vleugelverdediger nog wel terugkeert naar de club. "Ik weet niet precies wat er gaat gebeuren, hij heeft geen contact meer met de club", zei Ferguson. "Maar zijn zaakwaarnemer heeft nog wel contact met de club en ik kan alleen maar aannemen dat hij nog terugkeert naar United voor de trainingen."Update 27 juli 9:30 uur - Ex-Man United-belofte arriveert in Turijn en is bijna van Juve
Het is al bijna een maand geleden dat Manchester United-trainer Sir Alex Ferguson naar buiten bracht dat Paul Pogba naar Juventus zou vertrekken, maar vanuit Turijn bleef een bevestiging van dat bericht lange tijd uit. Vrijdag is de negentienjarige middenvelder echter in Turijn gearriveerd, meldt Juve op de officiële website, voor zijn medische keuring. De Fransman, wiens contract in Engeland deze zomer afliep, wordt transfervrij ingelijfd door de kampioen van Italië en tekent waarschijnlijk snel een verbintenis.

Meer nieuws

Van der Meijde: 'Wat een fantastische speler! Die moet Ajax meteen halen'
4
Kieft openbaart kwetsend bericht dat hij van Marco van Basten kreeg
5
'Antony beledigt Ten Hag in groepschat van Man United met drie woorden'
51
Ajax gaat op zoek naar een rechtsbuiten: 10 potentiële kandidaten op een rij
38
Manchester United wordt vernederd en gaat keihard onderuit bij Palace
79
Almere City FC baart opzien met post op X: 'CHERYYYYYYYYYYY!'
9

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties