Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Update: 'Ex-PSV'er tekent voor minimaal twee seizoenen bij NEC'

Laatste update:

Rayhi is geen onbekende voor Ernest Faber: beiden kennen elkaar van hun gezamenlijke periode bij PSV. Rayhi speelde sinds 2003 in de jeugdopleiding van PSV, maar gaat na twaalf jaar nu dus voor een andere club spelen. "Mohamed is er aan toe om wekelijks uit te komen op Eredivisie-niveau en wij denken dat dit niet het geval zal zijn bij PSV", zo vertelde zaakwaarnemer Irchandly Bazoer onlangs. "Hij heeft een geweldige tijd gehad bij PSV, maar gaat nu een nieuwe uitdaging aan."

Rayhi speelde in de afgelopen twee jaar 48 competitiewedstrijden voor Jong PSV in de Jupiler League, waarin hij tien keer wist te scoren. In het afgelopen seizoen deed de aanvaller in twaalf competitieduels mee: hij scoorde toen driemaal.

Update 30 juni 10.20 uur - Faber neemt oude bekenden van PSV op proef in Nijmegen
Marco Ospitalieri en Mohamed Rayhi lopen komende week een oefenstage bij NEC, zo maakt de club uit Gelderland kenbaar via de officiële kanalen. De twee doorliepen de jeugdopleiding van PSV en zijn dus oude bekenden van NEC-hoofdtrainer Ernest Faber, die in het verleden werkzaam was in Eindhoven. De 23-jarige Ospitalieri komt sinds 2013 uit voor MVV Maastricht, de 20-jarige Rayhi is actief in Jong PSV.

Update 7 juli 8.20 uur - 'Ex-PSV'er tekent voor minimaal twee seizoenen bij NEC'
NEC-trainer Ernest Faber kan komend seizoen beschikken over Mohamed Rayhi. De 21-jarige aanvaller tekent volgens Voetbal International een contract voor twee jaar bij de gepromoveerde Nijmegenaren, met een optie voor nog een derde seizoen. Rayhi kent Faber nog van zijn periode bij PSV, waar hij transfervrij is vertrokken. Een langer verblijf in Eindhoven zag de aanvaller niet zitten.

Mohamed Rayhi zou NEC sterker maken

Meer nieuws

Luis Suárez richt zich met Nederlandse tweet tot Ajax-spits Julian Rijkhoff
0
ESPN steekt de draak met Milan van Dongen en rakelt hilarische video op
1
De EK-selectie van Portugal: dit zijn de spelers die kans maken
6
Keuze van Ajax nadert: nog maar twee trainers in beeld in Amsterdam
19
Winkelmedewerker belandde per ongeluk op selectiefoto PSV: 'Kan niet voetballen'
7
Yankuba Minteh: binnen twee jaar van zandvlaktes naar uitblinken bij Feyenoord
3

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties