Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Update: Ex-toptalent Willem II op weg naar Friesland: 'Het ziet er goed uit'

Laatste update:

Het Brabants Dagblad meldt maandag dat Lumu op eigen initiatief en na overleg zijn contract heeft laten ontbinden bij de club. Wat de precieze redenen zijn voor zijn vertrek, is nog niet duidelijk. In het eerste half jaar na zijn komst speelde hij elf wedstrijden voor de Bulgaren en scoorde hij eenmaal. Ludogorets werd in het seizoen 2011/12 als promovendus kampioen en greep vervolgens ook de landstitel in de seizoenen 2012/13 en 2013/14.

Op dit moment voert de club de ranglijst in Bulgarije ook alweer aan, na vijf wedstrijden. Landgenoot Virgil Misidjan, die eveneens afkomstig was van Willem II, blijft wel gewoon bij Ludogorets. Dinsdag speelt de club in de play-offronde van de Champions League tegen Steaua Boekarest; acht dagen later is de return. Vorig seizoen overleefde men de tweede en derde voorronde, maar ging het in de play-offronde mis tegen FC Basel. Het kwam daarna in de Europa League terecht in een groep met onder meer PSV.

Update 18 augustus 18.18 uur - Lumu ruilt Ludogorets op korte termijn in voor Eredivisionist
Maandag werd bekend dat Jeroen Lumu zijn contract bij Ludogorets Razgrad in Bulgarije had laten ontbinden. Voetbal International weet inmiddels dat de negentienjarige aanvaller ook al een nieuwe club gevonden heeft: sc Heerenveen. De Friezen willen het nieuws nog niet bevestigen, maar Hans Vonk heeft het weekblad wel laten weten dat er woensdag iemand medisch wordt gekeurd bij de club: donderdag zal diegene onthuld worden als nieuwe aanwinst. Lumu kwam voor zijn tijd bij Ludogorets tweeënhalf jaar uit voor Willem II.

Update 18 augustus 20.50 uur - Ex-toptalent Willem II op weg naar Friesland: 'Het ziet er goed uit'
Jeroen Lumu is inderdaad op weg naar sc Heerenveen. Manager voetbalzaken Hans Vonk laat aan FOX Sports weten dat zijn club druk bezig is met het negentienjarige talent. Lumu staat nu nog onder contract bij Ludogorets uit Bulgarije, maar daar wil hij weg. "Het klopt dat we volop met hem bezig zijn, maar het is wachten op het moment dat hij daar transfervrij weg kan en bij ons door de medische keuring komt. Die ondergaat hij woensdag. Het ziet er goed uit", laat Vonk optekenen.

Is Jeroen Lumu een aanwinst voor een Eredivisieclub?

Meer nieuws

Vermoedelijke opstelling Feyenoord: Stengs en Gimenez aan de aftrap
0
Vermoedelijke opstelling Ajax: Van 't Schip schuift door afwezigheid Bergwijn
4
Ajax gaat op zoek naar een rechtsbuiten: 10 potentiële kandidaten op een rij
1
Vermoedelijke opstelling PSV: Bosz kiest opnieuw tussen Tillman en Lozano
3
Yankuba Minteh: binnen twee jaar van zandvlaktes naar uitblinken bij Feyenoord
8
Ziggo onderbreekt Girona - Barcelona vanwege Dodenherdenking: kijkers woedend
129

Meer sportnieuws

Weet jij de laatste? ????
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties