Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Update: Ex-VVV'er inderdaad op weg naar Leicester: 'Hij vertrekt dinsdag'

Laatste update:

Musa, 23 jaar, werd al langere tijd met een transfer naar de Premier League in verband gebracht. Met name West Ham United werd volop genoemd, maar de toekomst van de Nigeriaans international ijkt in het King Power Stadium te liggen. Musa startte zijn loopbaan in Europa bij VVV-Venlo, waar hij tot 10 doelpunten in 42 duels kwam.

Musa maakte in januari 2012 de overstap naar CSKA. In Russische dienst was de snelle aanvaller goed voor 53 treffers in 164 officiële wedstrijden. Leicester City versterkte zich al met Ron-Robert Zieler van Hannover 96, Luis Hernández van Sporting Gijón en Nampalys Mendy van Olympique Nice.

Update 3 juli 20.10 uur - Ex-VVV'er inderdaad op weg naar Leicester: 'Hij vertrekt dinsdag'
De overgang van Ahmed Musa van CSKA Moskou naar Leicester City is niet meer dan een kwestie van tijd. Coach Leonid Slutsky van de Rusissche topclub bevestigt dat de aanvaller op weg is naar de Premier League. "Hij vertrekt dinsdag. En als je kijkt naar hoe er daar wordt gevoetbald, denk ik dat hij een perfecte speler is voor de Engelse competitie", zegt hij.

DONE DEAL! Nampalys Mendy gaat voor circa 15 miljoen euro van Olympique Nice naar Leicester City. #foxes

Una foto publicada por Voetbalzone (@instavoetbalzone) el


Denk jij dat Leicester City de landstitel gaat prolongeren?

Meer nieuws

Clarence Seedorf: van wereldster tot onbegrepen fenomeen in Nederland
112
Real Madrid schiet worstelende Karim Benzema uit het niets te hulp
7
'Ik vind Mark van Bommel naar Feyenoord wel een spannende gedachte'
2
Dortmund houdt PSG en Mbappé in toom en mag dromen van CL-finale
69
Chris Woerts ziet Ajax 'hele goede keuze maken' op bestuurlijk vlak
13
Alle genomineerden voor Bronzen Schild in de KKD bekend: FC Dordrecht domineert
10

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
20 hints ??#voetbal
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties