Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Update: FA deelt zware straf uit aan Mings na trap op hoofd Ibrahimovic

Laatste update:

"Nee, helemaal niet", zei de 23-jarige Engelsman voor de camera van Sky Sports. "Dat zou ik nooit doen, dat zit niet in mijn spel. Ik houd ervan om harde en sportieve tackles aan te gaan, maar het bewust niet spelen van de bal hoort niet bij mij." Over de elleboogstoot maakte hij zich na afloop niet druk meer.

"Ibrahimovic zei na afloop: 'je bent een goede speler, je speelde goed'. Nee, natuurlijk zei hij dat niet", grapte Mings. "Hij is een fysiek sterke speler en ik wist dus waar ik aan toe was. Het was verder gewoon een goede strijd tussen ons." Jamie Carragher zei in de studio te vinden dat Mings een straf verdient: "Het was een schandelijke en laffe trap."

Update woensdag 8 maart 18.15 uur - FA deelt zware straf uit aan Mings na trap op hoofd Ibrahimovic
De Engelse voetbalbond heeft Tyrone Mings van Bournemouth voor vijf wedstrijden geschorst naar aanleiding van zijn trap op het hoofd van Zlatan Ibrahimovic afgelopen zaterdag. Het incident ontging de arbitrage, waarna de verdediger op basis van videobeelden is geschorst. Ibrahimovic nam later in de wedstrijd wraak door een elleboogstoot uit te delen aan Mings. Voor dat incident is de Zweedse spits drie wedstrijden geschorst.

BI-ZAR! Wat een slotfase van de eerste helft bij Manchester United. Zlatan Ibrahimovic ontsnapt na een elleboogstoot aan rood, maar zal überhaupt blij zijn dat hij nog een hoofd heeft... ????

Geplaatst door voetbalzone op zaterdag 4 maart 2017

-
Moet Tyrone Mings nog bestraft worden?

Meer nieuws

Bas Nijhuis onthult exacte woorden die Ronald Koeman zo boos maakten
0
Erik ten Hag op de schopstoel: dit bepaalt zijn toekomst bij Manchester United
2
Vermoedelijke XI Olympiacos en Fiorentina: Grieken azen op 1ste Europese prijs
6
'Of ik deze zomer bij Feyenoord blijf? Dat weet je nooit, hè. Dat is voetbal'
19
Kwakman resoluut: 'Zij zijn schuldig aan deze grote nederlaag van Excelsior'
7
VZ Kort: Jude Bellingham en Lamine Yamal vallen in Spanje in de prijzen
77

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties