Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Update: FA legt Sagna forse boete op na Instagram-post

Laatste update:

The Citizens wonnen maandag in eigen huis met moeite van Burnley (2-1). Na een half uur spelen kwam Manchester City al met tien man te staan, nadat Fernandinho de rode kaart had gekregen van scheidsrechter Lee Mason. Sagna was niet onder de indruk van de verrichtingen van de arbiter en schreef op Instagram '10 against 12... But still fighting and winning as a team'.

Sagna realiseerde zich later dat het geen handige actie was om die tekst te posten en verwijderde de tekst. Voor hem te laat, want de FA is een onderzoek begonnen. De verdediger heeft tot vrijdag om te reageren op de post.

Update 10 januari 18.55 uur - FA klaagt Sagna aan voor 'wangedrag' na Instagram-post
Bacary Sagna is door de Engelse voetbalbond (FA) officieel aangeklaagd naar aanleiding van een bericht op Instagram. De verdediger van Manchester City wordt wangedrag ten laste gelegd, nadat hij de tekst '10 against 12' plaatste na de wedstrijd tegen Burnley (2-1 zege). Hij doelde op de rode kaart van Fernandinho en vond arbiter Lee Mason op de hand van Burnley. Het is nog onzeker of Sagna daadwerkelijk wordt gestraft via bijvoorbeeld een geldboete of een schorsing.

Update 17 januari 14.14 - Sagna krijgt forse boete na Instagram-post
De Engelse voetbalbond (FA) heeft Manchester City-verdediger Bacary Sagna een boete van 46.000 euro opgelegd naar aanleiding van een bericht op Instagram. De Fransman postte op dat medium een foto met de tekst '10 against 12' na de wedstrijd tegen Burnley, waarin arbiter Lee Mason een rode kaart uitdeelde aan Fernandinho. De FA heeft Sagna daarnaast gewaarschuwd voor toekomstige misdragingen.

Verdient Bacary Sagna een straf?

Meer nieuws

Clarence Seedorf: van wereldster tot onbegrepen fenomeen in Nederland
112
Real Madrid schiet worstelende Karim Benzema uit het niets te hulp
7
'Ik vind Mark van Bommel naar Feyenoord wel een spannende gedachte'
2
Dortmund houdt PSG en Mbappé in toom en mag dromen van CL-finale
69
Chris Woerts ziet Ajax 'hele goede keuze maken' op bestuurlijk vlak
13
Alle genomineerden voor Bronzen Schild in de KKD bekend: FC Dordrecht domineert
10

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
20 hints ??#voetbal
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties