Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Update: FA onderneemt geen verdere actie tegen Kane na vermeende kopstoot

Laatste update:

Het is aannemelijk dat de leidsman het incident in de eerste helft niet heeft gezien. Als dat inderdaad het geval is, zal de Engelse voetbalbond (FA) een onderzoek instellen naar de vermeende kopstoot van Kane. Er zal in dat geval donderdag nog besloten worden of Kane moet vrezen voor een schorsing. Voor een kopstoot worden spelers in Engeland normaal gesproken voor drie wedstrijden uitgesloten.

Als Kane inderdaad bestraft wordt, mist hij de derby tegen Arsenal die komende zaterdag op het programma staat. Ook de ontmoetingen met Southampton en Liverpool zal de spits dan aan zich voorbij moeten laten gaan. Mark Halsey, voormalig scheidsrechter, is van mening dat Kane bestraft dient te worden voor de vermeende kopstoot. "Hij had geluk dat hij niet van het veld gestuurd werd. Kane bewoog zijn hoofd duidelijk richting het gezicht van Azpilicueta, dat laten de beelden duidelijk zien", zegt Halsey in gesprek met The Sun.

Update 28 februari 15.14 uur - FA onderneemt geen verdere actie tegen Kane na vermeende kopstoot
Harry Kane hoeft niet te vrezen voor een schorsing na zijn vermeende kopstoot aan het adres van César Azpilicueta in de met 2-0 verloren derby tegen Chelsea. De Engelse voetbalbond FA heeft het incident onderzocht en vervolgens besloten om geen actie te ondernemen. De goalgetter is zodoende gewoon inzetbaar tijdens de North Londen Derby tegen Arsenal, die zaterdag op het programma staat.

Vind jij dat Harry Kane geschorst moet worden?

Meer nieuws

Ajax-huurling Mikautadze scoort, levert assist en pakt zeer dubieuze rode kaart
1
Real Madrid verovert 36ste landstitel na nederlaag van FC Barcelona bij Girona
39
Ontketende Haaland houdt Manchester City met vier goals op titelkoers
23
Lazio verder verwijderd van Champions League na hele late mokerslag
0
Live meepraten in LaLiga: Real Mallorca - Atlético Madrid
1
Live meepraten in de Serie A: Sassuolo - Inter
2

Meer sportnieuws

PSV nu ?? Ajax 2018/2019 ??
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties