Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Update: FA vraagt publiek om hulp na cocaïneaantijgingen

Laatste update:

Een halfuur later werd de voetballer uit de nachtclub gezet en per taxi naar huis gestuurd. De manager dacht dat de speler te veel had gedronken. "Iedereen heeft het erover", reageert een 'insider' van de club van de twee spelers. "Het was niet het officiële kerstfeest van de club, maar na een wedstrijd werden wat drankjes gedaan. Veel spelers en de trainer waren aanwezig. Een van de spelers zag een medespeler een lijntje doen op het toilet en een halfuur later was die jongen een wrak. Zijn kaken maakten overuren."

"De manager van de nachtclub was woedend en bracht hem door de achterdeur richting een taxi, met het idee dat hij te veel had gedronken", vervolgt de bron. "Er is al wat rumoer in de kleedkamer en dit helpt niet. De resultaten zijn niet fantastisch, dus de timing kon niet slechter." Volgens meerdere bronnen had de speler een dag voor het uitgaan nog een dopingcontrole ondergaan en schone monsters afgeleverd. Daardoor wist hij dat hij cocaïne kon snuiven zonder een serieus risico om door de Engelse voetbalbond (FA) betrapt te worden.

Cocaïne kan tot twee dagen traceerbaar zijn in het bloed en tot vier dagen in urine. De speler verwachtte echter geen aanvullende dopingcontrole, ondanks dat die volgens de FA op ieder moment kan plaatsvinden. Vorig seizoen werden meer dan 5.000 controles uitgevoerd in de vier hoogste divisies; zes spelers zouden zijn betrapt op het gebruik van drugs voor recreatieve doeleinden, maar hun namen zijn niet bekendgemaakt.

Update 4 januari 13.10 uur - FA vraagt publiek om hulp na cocaïneaantijgingen
De Engelse voetbalbond (FA) vraagt iedereen met informatie over het mogelijke gebruik van cocaïne door een international om naar voren te komen. The Sun schreef eerder op de vrijdag dat een speler van het Engelse elftal op het toilet van een nachtclub cocaïne zou hebben gesnoven. Als zijn naam bekend wordt, hangt de speler een schorsing tot drie maanden boven het hoofd. Volgens de FA zijn dopingincidenten 'zeldzaam', maar blijft het een 'prioriteit om spelers die prestatiebevorderende of recreatieve drugs gebruiken op te sporen en te bestraffen'. "We moedigen iedereen met informatie over elke overtreding van dopingregels om zich te melden bij de FA."

Meer nieuws

Live meepraten in de Premier League: Arsenal - AFC Bournemouth
2
Justin Kluivert doet open sollicitatie bij Ronald Koeman in aanloop naar het EK
1
'Manchester United mikt op Franse verdediger die 70 miljoen moet kosten'
3
Felbegeerde De Zerbi vertelt of hij überhaupt openstaat voor een nieuwe club
4
Geen penalty na zelden vertoonde handsbal in de KKD: 'Dit is donkerrood'
30
Mark van Bommel genoemd als mogelijke trainer halve finalist Champions League
11

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties