Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Update: Faillissement dreigt in Veendam na afhaken van investeerders

Laatste update:

Met dat bedrag denkt de beleidsbepaler in ieder geval het eind van de huidige jaargang te kunnen halen, maar Scholtens benadrukt wel dat er haast geboden is bij de gevraagde financiële injectie. "We hebben nog een klein beetje adem, maar er moet deze week echt geld op tafel komen", vertelt de directeur aan Voetbal International.

Scholtens laat voorts weten dat Veendam tijd gewonnen heeft, door beroep aan te tekenen tegen het indienen van een plan van aanpak; dat had op 1 maart ingeleverd moeten worden, maar de zaak dient nu pas op 14 maart, waarmee de club dus weer wat tijd gewonnen heeft. "Maar tijd winnen is overleven en wij zijn nu al zes maanden aan het overleven", begrijpt Scholtens de ernst van de situatie.

Update 8 maart 13.20 uur - Investeerders Veendam gebruiken weekend voor overleg
De investeerders van SC Veendam die nadenken over een reddingsplan voor de eerstedivisionist hebben besloten om niet vrijdag, maar maandag te laten weten in welke mate zij financiële garanties willen en/of kunnen geven aan de club. Dat meldt RTV Noord. De geldschieters hebben meer tijd nodig voor onderling overleg en zullen daar dit weekend voor gaan gebruiken.

Update 11 maart 12.55 uur - Faillissement dreigt in Veendam na afhaken van investeerders
Het is nog maar zeer de vraag of SC Veendam het seizoen in de Jupiler League zal kunnen afmaken; de club staat op de rand van een faillissement, nu een groep investeerders is afgehaakt. De beoogde geldschieters stemmen niet in met het reddingsplan van Veendam, dat daardoor blijft zitten met een tekort van 400.000 euro. Dat bedrag is op korte termijn nodig om in ieder geval de huidige jaargang tot een goed einde te kunnen brengen. Als men er niet in slaagt het geld bij elkaar te krijgen, komt het voortbestaan van de club in gevaar, meldt Voetbal International maandag.

Denk je dat SC Veendam het einde van dit seizoen haalt?

Meer nieuws

Vitesse lijkt definitief verlost van Russische inmenging: 'Dat is zeer positief!
52
VZ Kort: Lasse Schöne is ook volgend seizoen in de Eredivisie te bewonderen
77
Youth League-winnaar klaar voor het eerste van AZ: 'Er liggen kansen'
8
Kenny Tete maakt met tekenen contract einde aan geruchten over Besiktas
2
Ongekende tirade kost Allegri de kop: Juventus ontslaat trainer op staande voet
24
Voetbalzone is op zoek naar nieuwe stagiairs! (hbo+)
0

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties