Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Update: Faillissement FC Emmen dichterbij na uitblijven akkoord over claim

Laatste update:

FC Emmen kreeg maandag een dwangbevel van de uitzendorganisatie op de mat, waarin staat dat de club binnen twee dagen meer dan 60.000 euro moet overmaken. Bikkel spande met succes een rechtszaak tegen FC Emmen. "We kunnen niet betalen en als we het bedrag wel hebben, dan is nu al zeker dat meer ondernemingen geld gaan vorderen en dan kan de stekker eruit", citeert RTV Drenthe.

SC Veendam zit eveneens in acute geldzorgen. Een groep investeerders onder leiding van hoofdsponsor Koos Gjaltema heeft besloten vooralsnog geen geld in de noodlijdende eerstedivisionist te steken. Volgens de club moet er op korte termijn een oplossing komen om een vroegtijdig einde van de club te voorkomen.

Gall
Joop Gall is maandag ter observatie opgenomen in een ziekenhuis. Het besluit daartoe werd genomen nadat de trainer een medische controle had ondergaan. Wat hem precies mankeert, is niet bekend.

Update 13 maart 13.55 uur - Hoofdsponsor houdt noodlijdend FC Emmen voorlopig op de been
FC Emmen lijkt een faillissement voorlopig te kunnen afwenden. Hoofdsponsor Sunoil Biodiesel is bereid om uitzendbureau Bikkel de verschuldigde schadevergoeding van 25.000 euro te betalen, mits dat bedrijf 'volledig en onherroepelijk' afziet van de eerder opgelegde dwangsom van ruim 60.000 euro. Wanneer dat gebeurt, kan de club uit Drenthe voorlopig blijven voortbestaan.

Update 15 maart 18.07 uur - Faillissement FC Emmen dichterbij na uitblijven akkoord over claim
Het voortbestaan van FC Emmen lijkt opnieuw aan een zijden draadje te hangen. Hoofdsponsor Sunoil was bereid om uitzendbureau Bikkel een schadevergoeding te betalen van 25.000 euro, op voorwaarde dat het bedrijf dan wel af zou zien van de eerder opgelegde dwangsom van 60.000 euro. FC Emmen kwam volgens het ANP echter niet tot een akkoord met het uitzendbureau: de club kan de schuldeiser niet betalen, want als het dat doet zullen waarschijnlijk ook andere organisaties claims indienen tegen de vereniging. Bovendien twijfelt een belangrijke groep geldschieters over steun aan FC Emmen, als de club besluit Bikkel te betalen.

Meer nieuws

Sergiño Dest brengt supporters van PSV in korte video zeer slecht nieuws
9
Meerdere Italiaanse spelers trappen in nepaanbiedingen uit Saudi-Arabië
7
Arne Slot ziet na Pepijn Lijnders tweede Nederlander vertrekken bij Liverpool
9
'Verdediger van PEC kan fraaie overstap maken naar LaLiga of Premier League'
4
'Ik weet dat Christian Eriksen nog steeds een fijn gevoel heeft bij Ajax'
13
Luciano Spalletti betrekt 4 legendes om EK-titel met Italië te prolongeren
14

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties