Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Update: FC Dordrecht is smaakmaker in ieder geval twee maanden kwijt

Laatste update:

Dat is natuurlijk een domper voor de 21-jarige speler zelf, maar ook voor Ernie Brandts, die Korte dit seizoen steeds een basisplaats gaf. De aanvaller scoorde nog tegen sc Heerenveen en PEC Zwolle, maar zal zijn ploeg voorlopig niet kunnen helpen. Het is nog niet bekend of Korte geopereerd moet worden en hoelang hij precies uit de roulatie zal zijn; daar meldt Dordrecht niets over.

Korte werd zaterdag kort voor rust neergehaald door Bas Kuipers en voelde direct dat het mis was. De aanvaller werd met een brancard van het veld gehaald en vervangen door Everon Pisas. De wedstrijd tussen Excelsior en Dordrecht eindigde uiteindelijk in een 1-1 gelijkspel.

Update 21 september 10.30 uur - FC Dordrecht is smaakmaker in ieder geval twee maanden kwijt
Giovanni Korte zou dit kalenderjaar nog zijn rentree kunnen maken voor FC Dordrecht. De aanvaller brak zaterdagavond in de uitwedstrijd tegen Excelsior zijn kuitbeen en Dordrecht maakt via de officiële kanalen bekend dat verwacht wordt dat de aanvaller ongeveer twee maanden uit de roulatie zal zijn. Dat zou betekenen dat hij eind november weer kan gaan spelen.

-

Meer nieuws

Opvallend PSV-shirt lekt uit: 'Verreweg het lelijkste uitshirt ooit uitgebracht'
2
Bizarre beelden uit Frankrijk: spelers gooien met vuurwerk richting eigen fans
2
Van der Gijp brengt treurig nieuws over Overmars: 'Totaal de oude niet meer'
21
Live meepraten in de Premier League: Arsenal - AFC Bournemouth
19
Justin Kluivert doet open sollicitatie bij Ronald Koeman in aanloop naar het EK
22
'Manchester United mikt op Franse verdediger die 70 miljoen moet kosten'
10

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties