Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Update: FC Dordrecht wil wedstrijd tegen Jong Ajax opnieuw spelen

Laatste update:

In een PDF-bestand van de KNVB-website, waar FC Dordrecht mee schermt, staat dat bij Jong Ajax en Jong PSV twee dispensatiespelers uit het eerste elftal ouder dan 23 mogen meedoen. Maar alleen als deze twee spelers hetzelfde weekend helemaal niet in de hoofdmacht hebben gespeeld óf zij in de basis zijn gestart óf (meer dan) 45 minuten hebben gespeeld. Serero speelde zondag als invaller tegen AZ en deed een dag later als basiskracht mee tegen FC Dordrecht.

"In dat PDF-bestand lijkt bij 'in de basis en 45 minuten' het woordje 'niet' te ontbreken", liet een woordvoerder van de KNVB eerder al weten. Coach Harry van den Ham stelt echter dat zijn club het daar niet bij laat zitten. "Het is wel serieus. Het is een speler die niet had mogen spelen. Dus ik vraag me af of zo'n wedstrijd dan wel rechtsgeldig is", herhaalt hij op RTV Rijnmond. Van den Ham vraagt zich openlijk af of de KNVB bereid is actie te ondernemen.

"Je praat wel over Ajax. Dat is gewoon zo. Als Dordrecht dat was geweest... Dat is een veel kleinere club. Normaal zou het zijn dat Ajax drie, misschien wel zes punten in mindering zouden krijgen en dat wij drie punten erbij krijgen. Dat is het meest logisch." Hij lijkt gelijk te krijgen: de bond stelt in een verklaring aan de regionale omroep dat een straf niet waarschijnlijk is. "Er moet naar de geest van de regel worden gekeken en dat zou betekenen dat Serero wel mocht spelen."

Update 5 maart 08.45 uur - FC Dordrecht wil wedstrijd tegen Jong Ajax opnieuw spelen
FC Dordrecht hoeft niet drie punten cadeau te krijgen en vindt het ook niet nodig dat Jong Ajax punten moet inleveren, maar wil het verloren duel met de Amsterdamse beloften opnieuw spelen. Dat meldt het Algemeen Dagblad. Bij Dordrecht meent men dat Thulani Serero niet speelgerechtigd was, maar op het moment is daar nog geen duidelijkheid over.

Meer nieuws

Thiago Silva zegt Chelsea definitief gedag in hartverwarmende afscheidsvideo
8
VZ Kort: SC Cambuur laat supporters thuis voor uitduel in Kerkrade
77
VZ Team van de Week: liefst 5 spelers van PSV na achtklapper in Friesland
15
Vertrekt Gimenez bij Feyenoord? Spits brengt bezoek aan Premier League-duel
24
Premier League-clubs komen budgetplafond overeen: dit zijn de details
21
V/d Vaart poogt transfertarget uit Oostings hoofd te praten: 'Niet verstandig'
26

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties