Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Update: FC Groningen in beroep tegen boete na afgelaste wedstrijd

Laatste update:

Hij reageert op het bericht van de KNVB dat Groningen een forse boete moet betalen, terwijl de club op de bewuste dag weinig andere opties had dan het duel op het laatste moment te schrappen. Men spreekt van overmacht. "Dat blijkt ook wel uit het feit dat de scheidsrechter veel later dan normaal bij het stadion arriveerde. Wij krijgen nu alleen te horen dat er geen speelklaar veld lag. Wij willen graag weten wat wij dan anders hadden moeten doen."

Uiteindelijk was het scheidsrechter Richard Liesveld die om 13.15 uur besloot om het duel af te gelasten. Hij deed dat omdat de veiligheid van de spelers in het geding was. "Iedereen kan wel eens iets verkeerds doen, een fout maken. Daar krijg je dan een boete voor. Dat is regelgeving en is dan zo. Maar nu wordt ons niet eens verteld wát wij dan fout zouden hebben gedaan. En stel nu eens voor dát we iets fout hebben gedaan: wat moet je in het normale leven wel niet doen om dan een boete van 20.000 euro te krijgen", aldus Nijland.

"Door dergelijke absurde boetes uit te delen, stelt de voetbalbond, die het predicaat 'koninklijk' draagt, zich boven de maatschappij. Het betaald voetbal heeft het financieel onvoorstelbaar moeilijk en wij bij FC Groningen knokken elke dag keihard met elkaar om de zaken financieel rond te krijgen. Dan is dit een keiharde klap recht in het gezicht. Nota bene uitgedeeld door de bond waarbij je bent aangesloten en waarop je trots zou moeten zijn (..) Ik ben woest. Hierover is het laatste woord nog niet gesproken."

Update 25 maart 17.33 uur - FC Groningen in beroep tegen boete na afgelaste wedstrijd
FC Groningen gaat in beroep tegen de uitspraak van de tuchtcommissie, die besloot dat de club een boete van 20.000 euro (waarvan 10.000 euro voorwaardelijk met een proeftijd van twee jaar) moet betalen voor het afgelasten van de wedstrijd tegen FC Twente. Dat meldt RTV Noord. De tuchtcommissie hield vast aan de eerdere uitspraak van de aanklager betaald voetbal, maar Groningen legt zich hier dus niet bij neer. Volgens de club was er sprake van overmacht en is een boete niet op zijn plaats.

Meer nieuws

Arne Slot: de trainer die 'sleeping giant' Feyenoord wakker maakte
13
De EK-selectie van Spanje: dit zijn de spelers die kans maken
3
Racistisch gedrag richting Nico Williams smet op belangrijke zege Atlético
1
Chelsea vecht zich knap terug tegen Villa, maar vergeet zichzelf te belonen
7
Paris Saint-Germain poetst 1-3 achterstand weg en is officieus kampioen
13
Liverpool gebruikt Slot om af te stappen van traditionele Britse clubstructuur
31

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties