Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Update: FC Groningen lijkt opvolger Bizot al snel te hebben gevonden

Laatste update:

Bizot genoot zijn opleiding bij Ajax, maar schopte het daar niet tot een debuut in de Eredivisie. Hij liet zich gedurende het seizoen 2011/12 verhuren aan SC Cambuur en deed het daar goed. Daarna pikte FC Groningen hem op. De club maakte destijds de afspraak met Ajax, dat de Amsterdammers hem voor een vastgestelde som kunnen terugkopen. Rond de transfer van Richairo Zivkovic naar Ajax werd die clausule geschrapt.

De verkoop van Zivkovic was de eerste voor een basisspeler uit het team van Erwin van de Looi. Nu verkoopt FC Groningen zijn eerste keus onder de lat dus aan RC Genk. Afgelopen seizoen was Lászlo Köteles daar de vaste keeper en deed Kristof Van Hout dienst als back-up. De ex-club van trainer Mario Been finishte als zesde in de Jupiler Pro League.

Update 21 juni 09.20 uur - FC Groningen lijkt opvolger Bizot al snel te hebben gevonden
Marco Bizot vertrekt naar België en zijn opvolger wordt juist uit dit land weggehaald. Het gaat hier wel om een Nederlandse keeper: Het Laatste Nieuws weet dat FC Groningen zich zal gaan versterken met Sergio Padt, die wordt overgenomen van AA Gent. De 24-jarige Padt kan volgens het Belgische medium een contract voor drie jaar tekenen bij Groningen. Padt komt net als Bizot uit de Ajax-opleiding en kwam na verhuurperiodes aan Haarlem en Go Ahead Eagles in 2011 bij Gent terecht.

Marco Bizot zal in de toekomst eens bij een Nederlandse topclub keepen

Meer nieuws

Liveblog huldiging PSV: Guus Meeuwis brengt speciaal kampioensnummer ten gehore
15
De Telegraaf verwacht snelle deal voor Ajax: 'Zijn salaris vormt geen obstakel'
12
Feyenoord haalt ook tweede zoon van oud-Oranje-international naar Varkenoord
0
Een buitenlandse wedstrijd bijwonen? Koop je officiële tickets in de ticketshop!
0
VZ Kort: Peer Koopmeiners heeft laatste wedstrijd voor Almere City gespeeld
77
Test jouw kennis over de Champions League en win maar liefst 25.000 euro!
0

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties