Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Update: FC Groningen meldt vertrek 'bekerheld' naar MLS

Laatste update:

Nijland verwijst verder alle andere transfergeruchten rond spelers van Groningen naar het rijk der fabelen. "Via de media vernemen wij dat veel namen van onze spelers in verband worden gebracht met een mogelijke tussentijdse verhuizing naar een nieuwe club. Wij kunnen niet zoveel met al die geluiden", zegt de sportbestuurder.

"Op dit moment is er maar één mogelijke transfer concreet en dat is die van Rusnák", stelt Nijland. "Mocht de overgang van Rusnák worden afgerond, dan zullen wij geen vervanger voor hem aantrekken. Samen met de technische staf hebben wij namelijk de overtuiging dat we zijn vertrek binnen de huidige selectie kunnen opvangen. Maar het is nog lang geen 31 januari en tot die tijd kan er nog van alles gebeuren."

Update 4 januari 23.15 uur - 'Rusnák is na persoonlijk akkoord op weg naar MLS'
Albert Rusnák is op weg naar Real Salt Lake City. De club uit de Major League Soccer was al akkoord met FC Groningen en de aanvallende middenvelder is nu ook zelf tot een vergelijk gekomen met Claret and Cobalt. De Slowaak tekent volgens FOX Sports een driejarig contract met een optie voor een vierde seizoen.

Update 5 januari 10.20 uur - FC Groningen meldt vertrek 'bekerheld' naar MLS
Albert Rusnák reist donderdag af naar de Verenigde Staten om zich medisch te laten keuren bij Real Salt Lake. Dat meldt FC Groningen op de clubsite. Eerder waren beide clubs al tot een akkoord gekomen over de transfersom. Na Johan Kappelhof en Michael de Leeuw is de Slowaakse middenvelder de derde speler van de Groningers die de oversteek naar Amerika maakt. Een vervanger gaat de club niet aantrekken. "Samen met de technische staf hebben wij namelijk de overtuiging dat we zijn vertrek binnen de huidige selectie kunnen opvangen", aldus algemeen directeur Hans Nijland. Rusnák scoorde twaalf keer in 74 officiële wedstrijden voor Groningen. Zijn twee doelpunten in de bekerfinale van 2015 tegen PEC Zwolle waren zijn belangrijkste.

Denk jij dat FC Groningen dit seizoen in het linkerrijtje eindigt?

Meer nieuws

Waarom Liverpool Slot verkiest boven Amorim als opvolger van Klopp
1
Advocaat noemt opvallende naam voor opvolging Slot: 'Hij lijkt me zeer geschikt'
13
VZ Team van de Week: liefst 5 spelers van PSV na achtklapper in Friesland
26
Jamie Vardy gidst Leicester City naar kampioenschap in Championship
7
Van der Vaart kan grap over Cillessen niet laten na curieus penaltymoment
20
Van der Gijp acht slechts één Feyenoorder goed genoeg voor Liverpool
19

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties