Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Update: FC Groningen neemt 'alle tijd' bij zoektocht opvolger Maaskant

Laatste update:

"Beide partijen vinden het verstandig de aflopende overeenkomst na dit seizoen niet te verlengen", zo meldt de club via de officiële kanalen. Algemeen directeur Hans Nijland en Maaskant laten optekenen het seizoen 'op professionele en waardige wijze' af te zullen sluiten. "Dit is een besluit van twee kanten en ik kan dan ook oprecht zeggen dat ik FC Groningen een geweldig mooie club vind", verzekert Maaskant.

Na de wedstrijd FC Groningen-NAC Breda hekelde Maaskant nog publiekelijk de fans van zijn club. Zij scandeerden leuzen als Maaskant, rot op en gaven daarmee andermaal aan niet blij te zijn met de trainer. Het contract van de coach loopt maar één jaar en dus gaan beide partijen zonder extra kosten uiteen. Maaskant volgde vorig jaar Pieter Huistra op, die twee jaar aan het roer stond.

Update 12 maart 14.35 uur - FC Groningen neemt 'alle tijd' bij zoektocht opvolger Maaskant
Robert Maaskant vertrekt aan het einde van dit seizoen bij FC Groningen en dus moet de Trots van het Noorden op zoek naar een opvolger. De naam van Art Langeler wordt veel genoemd, maar algemeen directeur Hans Nijland ontkent dat de komst van de PEC Zwolle-coach een zekerheid is. "De clubleiding zal zich de komende periode zorgvuldig gaan oriënteren op een nieuwe hoofdtrainer", schrijft hij in zijn nieuwsbrief op de website van Groningen. "We zullen daarbij alle tijd nemen, die wij nodig achten, om tot in onze ogen de beste keuze te komen."

De beslissing van Robert Maaskant om niet door te gaan is...

Meer nieuws

Alle genomineerden voor Bronzen Schild in de KKD bekend: FC Dordrecht domineert
10
Malen en Maatsen trekken extra profijt uit Champions League-zege op PSG
0
'Manchester United hangt fors prijskaartje aan opgeleefde Mason Greenwood'
18
In mei nog een buitenlandse wedstrijd bezoeken? Bekijk de ticketshop!
0
Sam Beukema én Joshua Zirkzee kunnen absolute droomtransfers maken
13
Dronken Carragher gaat wereld over: analist kán maar niet van Sancho af blijven
22

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
20 hints ??#voetbal
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties