Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Update: FC Groningen ontkent interesse in doelman Heracles

Laatste update:

Looms heeft al gesproken met NAC. De dertigjarige linksback speelt al zijn gehele loopbaan voor Heracles en heeft een aanbieding om zijn aflopende contract te verlengen op zak, maar kan er ook voor kiezen om naar Brabant te verhuizen. Looms heeft laten weten pas na de competitie te zullen beslissen. NAC weet dat FC Twente Robbert Schilder wil hebben en raakt ook huurling Youssef El-Akchaoui in de zomer vermoedelijk kwijt.

Doelman Pasveer, 28 jaar, zou in de belangstelling van FC Groningen staan. De Noorderlingen zijn niet tevreden over Luciano en laten tweede keeper Brian van Loo gaan. Als Pasveer naar Groningen gaat, dan vertrekt Dennis Telgenkamp niet naar Cambuur, maar moet Heracles wel op zoek naar twee reservekeepers. Het contract van Pasveer in Almelo loopt nog tot medio 2014 door.

Ook Armenteros is in de zomer niet gratis, maar ook voor de aanvaller bestaat interesse. De 21-jarige Zweed zou worden gevolgd door AZ, dat overweegt om het tot 2013 doorlopende contract van Armenteros in de zomer af te kopen. Het is niet bekend wat Heracles vraagt voor Pasveer en Armenteros; Looms is zoals gezegd transfervrij en zal dus niets opleveren.

Update 27 april 20:10 uur - FC Groningen ontkent interesse in doelman Heracles
Remko Pasveer staat niet in de belangstelling van FC Groningen. Dat heeft algemeen directeur Hans Nijland vrijdagavond aan Eredivisie Live laten weten. TC Tubantia bracht donderdag naar buiten dat de noorderlingen hun pijlen gericht zouden hebben op de sluitpost van Heracles Almelo omdat men niet tevreden is over Luciano da Silva. De 28-jarige Pasveer ligt nog tot medio 2014 vast in Tukkerland.

Voor welke speler zou een overstap het beste zijn?

Meer nieuws

Michael van Praag droeg tevergeefs oud-collega van de KNVB voor bij Ajax
0
Bayern stuit in zoektocht naar nieuwe trainer op vraagprijs van 100 miljoen
15
Vivianne Miedema neemt na zeven jaar afscheid van Arsenal
17
Duitsland is lekken beu en zet influencers in voor bekendmaking EK-selectie
2
Fans woest na statement NAC over misdragingen van teammanager Karelse
19
Alex Pastoor staat na vertrek bij Almere City voor fraaie buitenlandse uitdaging
19

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties