Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Update: FC Groningen zet definitief streep door naam van doelwit

Laatste update:

Nijland refereert daarmee aan de transfer van Filip Kostic. Aan de komst van de landgenoot van Gacinovic verdiende diens zaakwaarnemer dankzij een schimmige constructie 550.000 euro. Hij belandde in de gevangenis. "Rode Ster (dat ook interesse heeft in Gacinovic, red.) heeft wat minder moeite met de geldstromen rond Gacinovic", zegt hij eufemistisch.

De algemeen directeur van de Groningers verklaarde op de bijeenkomst ook dat hij geen grote uitstroom van spelers verwacht. Tjaronn Chery vertrekt waarschijnlijk wel. De middenvelder aasde al op een transfer en zag dat gevoel versterkt worden tijdens zijn periode bij het Nederlands elftal. "Maar meneer de directeur, er zaten daar spelers die in een week net zoveel verdienen als ik in een jaar", zou hij Nijland aan de telefoon hebben gezegd. Michael de Leeuw en Eric Botteghin blijven waarschijnlijk wel in Euroborg.

Update 20 juni 19.10 uur - FC Groningen zet definitief streep door naam van doelwit
Mijat Gacinovic is niet langer in beeld om de selectie van FC Groningen te versterken. Hans Nijland maakte dat eerder deze week eigenlijk al duidelijk en het bericht wordt nu bevestigd door manager technische zaken Peter Jeltema. "Vorig seizoen hadden wij al met hem en zijn zaakwaarnemer gesproken en dat hebben wij nu weer gedaan. Toen was hij financieel gezien niet haalbaar en nu opnieuw niet", zegt Jeltema tegen RTV Noord. "Het klopt dat een Zwitsers investeringsfonds een groot deel van de rechten van Gacinovic in handen heeft. Dat maakt het er allemaal niet duidelijker en makkelijker op."

Meer nieuws

'Barcelona denkt aan Nederlander in zoektocht naar aanvallende middenvelder'
2
Kassa Feyenoord en PSV rinkelt: alles wat je moet weten van het nieuwe CL-format
14
'Ajax kijkt rond in LaLiga en hoopt op komst van Williot Swedberg'
10
In mei nog een buitenlandse wedstrijd bezoeken? Bekijk de ticketshop!
0
Ten Hag onthult welke spits hij vorige zomer naar Manchester United wilde halen
12
Rick Karsdorp afgemaakt door Italiaanse media na cruciale fout: 'Ongeschikt'
10

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties