Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Update: FC Porto maakt aankoop van twintig miljoen euro wereldkundig

Laatste update:

Met de overgang van Imbula naar Porto is een bedrag van 23 miljoen euro gemoeid. Marseille krijgt twaalf miljoen direct uitbetaald en de resterende elf miljoen wordt later in termijnen afgelost. De Zuid-Franse club zag in een eerder stadium af van een formeel bod van Internazionale: één miljoen voor de huur van Imbula en een verplichte optie tot koop van negentien miljoen.

Imbula, die 'de nieuwe Claude Makélélé' wordt genoemd, zal bij de werkgever van Bruno Martins Indi een contract voor vijf seizoenen ondertekenen. De in België geboren middenvelder speelde eerder vier seizoenen voor Guingamp en stond de voorbije twee jaar in Marseille op de loonlijst. Imbula was ook bij clubs als Southampton, Valencia en dus Internazionale in beeld.

Update 1 juli 12.22 uur - FC Porto maakt aankoop van twintig miljoen euro wereldkundig
Gianelli Imbula mag zich speler van FC Porto noemen. De topclub uit Portugal maakt woensdagmiddag via de officiële kanalen melding van de komst van de 22-jarige middenvelder. Olympique Marseille ontvangt een bedrag van twintig miljoen euro, zo maakt FC Porto op de clubsite bekend. De Frans jeugdinternational heeft zich voor vijf seizoenen aan de Portugezen verbonden en is akkoord gegaan met een transferclausule van vijftig miljoen euro.

Giannelli Imbula doet er goed aan om naar FC Porto te gaan

Meer nieuws

Hoe Ipswich Town na 22 jaar en op unieke wijze terugkeert naar de Premier League
0
Vitesse mogelijk overgenomen vanuit Midden-Oosten: 'Met name één land genoemd'
12
Ajax rondt komst van nieuwe keeper af met status van toptalent
5
'José Mourinho aast op spectaculaire comeback in Premier League'
16
Het hoge woord is eruit: Thiago Silva keert na 16 jaar terug bij Fluminense
6
VZ Kort: Benefietwedstrijd voor Vitesse; Toornstra langer bij FC Utrecht
77

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties