Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Update: FC Twente akkoord met schikkingsvoorstel na vuurwerkincident

Laatste update:

De politie is naar aanleiding van de diverse incidenten een strafrechtelijk onderzoek gestart. De identiteit van de twee mannen die het veld zijn opgelopen is bekend. De schade aan het veld als gevolg van het vuurwerk bedraagt tweeduizend euro. De club zal deze schade verhalen op de verantwoordelijke individuen. "Natuurlijk hebben wij er begrip voor dat er veel emotie is na dit verschrikkelijke seizoen", stelt directeur Erik Velderman via de officiële kanalen van FC Twente. "Die voelen we zelf ook. We weten ook dat niet iedereen daar op dezelfde manier uiting aan geeft. Maar wat er zondag is gebeurd, dat kunnen we nooit accepteren. Daarvoor geldt geen enkel excuus."

"In de rest van het stadion merkte je ook dat men zich hiervan distantieerde", vervolgt Velderman. "Wij hebben de afgelopen dagen meerdere supporters gesproken die, al dan niet voortijdig, het stadion hebben verlaten met een slecht gevoel, terwijl zij juist kwamen om de club op een positieve manier te steunen in deze voorlopig laatste Eredivisiewedstrijd. Steun die we ook voelen als we kijken naar de seizoenkaartverkoop. Ontzettend spijtig dat er zondag is gebeurd, wat er is gebeurd."

"Natuurlijk onderzoeken we hoe het kan dat er vuurwerk binnenkomt", besluit Velderman. "Het enige wat ons te doen staat is de verantwoordelijke individuen keihard aanpakken. We willen hen gewoon niet meer in ons stadion hebben. Een aantal van hen zal een levenslang stadionverbod krijgen als het aan ons ligt. Ik blijf het zeggen: het kan niet zo zijn dat een kleine groep raddraaiers het voor al die goedwillende supporters verpest. Samen met onze veiligheidspartners nemen we de gepaste maatregelen."

Update 2 augustus 11.00 uur - FC Twente akkoord met schikkingsvoorstel na vuurwerkincident
FC Twente is akkoord gegaan met het schikkingsvoorstel van de aanklager betaald voetbal naar aanleiding van de wanordelijkheden bij het duel met NAC Breda, zo meldt de club via zijn officiële kanalen. De club krijgt een boete van 7500 euro en de voorwaardelijke straf van het spelen van één thuiswedstrijd zonder supporters in de vakken 101 tot 108, met een proeftijd van twee jaar. Het duel tussen FC Twente en NAC Breda, op 6 mei, moest tot twee keer toe worden stilgelegd wegens het afsteken van vuurwerk. FC Twente laat weten de boete direct te verhalen op de daders.

Meer nieuws

Davy Klaassen onthult waar hij komend seizoen hoopt te voetballen
5
De EK-selectie van Spanje: dit zijn de spelers die kans maken
7
Woerts meldt definitief akkoord Van Persie en Heerenveen; wachten op witte rook
6
V/d Vaart zou duo aanstellen voor opvolging Arne Slot; Afellay enthousiast
19
Wie is de Italiaanse idealist die mogelijk de nieuwe trainer wordt van Ajax?
4
De Telegraaf: Geertruida 'wil dolgraag naar Liverpool' en staat ook op de radar
60

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties