Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Update: FC Twente bekend met Spaanse belangstelling voor Gutiérrez

Laatste update:

Santos is over vijf weken transfervrij en wil graag een nieuw avontuur aangaan. Een club in Spanje ziet hij wel zitten, zoals hij eerder ook aangaf een goede club in Duitsland een prettige gedachte te vinden. De 28-jarige aanvaller maakte vorig seizoen 23 doelpunten in de Jupiler League en na de promotie 16 in de Eredivisie namens NEC. Bijtekenen wil hij niet en Revista Venezolana weet dat Betis serieus is.

De 25-jarige Gutiérrez heeft nog een contract tot volgend jaar zomer in Enschede, maar algemeen wordt aangenomen dat de Chileen weggaat. Het moment is daar om hem te verkopen, wil FC Twente nog iets aan hem verdienen. Een bod van drie miljoen euro van Betis zou mogelijk voldoende zijn om Ted van Leeuwen zover te krijgen dat hij 'ja' zegt en de middenvelder laat weggaan. El Desmarque stelt dat Betis zich erg graag met de Copa América-winnaar van 2015 versterkt.

Bij Real Betis liepen afgelopen seizoen al twee oude bekenden uit de Eredivisie rond; Rafael van der Vaart en Ricky van Wolfswinkel. Van der Vaart kwam echter nauwelijks meer aan bod nadat coach Pepe Mel plaatsmaakte voor Juan Merino. De routinier drukt met zijn salaris flink op de begroting en mogelijk loost Betis hem deze zomer alweer. Van Wolfswinkel wordt gehuurd van Norwich City en scoorde maar eenmaal in zestien duels.

Update 1 juni 20.24 uur - FC Twente bekend met Spaanse belangstelling voor Gutiérrez
FC Twente heeft begrepen dat Real Betis interesse heeft in Felipe Gutiérrez, maar heeft nog geen bod ontvangen van de Spanjaarden. Dat meldt FOX Sports woensdagavond. Mogelijk wacht Betis daar ook nog wel even mee, omdat Gutiérrez momenteel herstelt van een knieblessure. Verwacht wordt dat Betis even wil afwachten hoe de revalidatie zal verlopen.

Denk je dat Real Betis veel zal hebben aan Christian Santos en Felipe Gutiérrez?

Meer nieuws

Arne Slot: de trainer die 'sleeping giant' Feyenoord wakker maakte
22
Man United heeft twee spelers op het oog als partner van Lisandro Martínez
7
The Athletic heeft nog voor zijn komst naar Liverpool mooi nieuws voor Arne Slot
12
Thiago Silva zegt Chelsea definitief gedag in hartverwarmende afscheidsvideo
14
VZ Kort: SC Cambuur laat supporters thuis voor uitduel in Kerkrade
77
VZ Team van de Week: liefst 5 spelers van PSV na achtklapper in Friesland
21

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties