Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Update: 'FC Twente heeft voor zondag nog twaalf miljoen euro nodig'

Laatste update:

"Dit akkoord betekent een belangrijke stap in de nieuwe toekomst van FC Twente, ook al omdat het een van de voorwaarden is voor het kunnen inroepen van de gemeentelijke garantstelling", zegt Jacobs.

"Met de financiële bijdragen die hiermee worden geleverd door deze ex-functionarissen laten zij zien dat de club hen zeer ter harte gaat. Wij hopen hiermee ook definitief een streep te kunnen zetten onder het verleden, want uiteindelijk telt er maar een ding: het voortbestaan van FC Twente."

De Tukkers zijn er nog niet. De gemeentelijke garantstelling van 32 miljoen euro van de gemeente is nodig, er is steun vanuit het bedrijfsleven nodig, voor 1 mei moet de (eerder ingetrokken) jaarrekening worden ingeleverd. Een andere voorwaarde voor het veiligstellen van de licentie is dat FC Twente voor 1 mei alle aanbevelingen van het rapport Knüppe heeft doorgevoerd.

Update 27 april 07.40 uur - 'FC Twente heeft voor zondag nog twaalf miljoen euro nodig'
FC Twente maakte dinsdagavond melding van een crediteurenakkoord, maar is zeker nog niet van de ondergang gered. De Tukkers maakten zelf al bekend dat er nog een 'substantieel extra geldbedrag' nodig is om het hoofd boven water te houden en volgens het Algemeen Dagblad gaat het hier om twaalf miljoen euro. Dit bedrag moet Twente voor zondag, wanneer de club de cijfers op orde moet hebben en die moet aanleveren bij de KNVB-licentiecommissie, toegezegd hebben gekregen.

FC Twente is hard genoeg gestraft

Meer nieuws

Clarence Seedorf: van wereldster tot onbegrepen fenomeen in Nederland
112
Real Madrid schiet worstelende Karim Benzema uit het niets te hulp
2
'Ik vind Mark van Bommel naar Feyenoord wel een spannende gedachte'
2
Dortmund houdt PSG en Mbappé in toom en mag dromen van CL-finale
66
Chris Woerts ziet Ajax 'hele goede keuze maken' op bestuurlijk vlak
11
Alle genomineerden voor Bronzen Schild in de KKD bekend: FC Dordrecht domineert
10

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
20 hints ??#voetbal
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties