Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Update: FC Twente maakt melding van transfer Andersen naar Italië

Laatste update:

Volgens de laatste berichten uit Italië zou het gaan om een transfersom van twee miljoen euro, exclusief enkele variabele bonussen. Het contract van Andersen met FC Twente loopt volgend jaar zomer ten einde, al heeft de club een eenzijdige optie voor nog twee contractjaren.

Joachim Andersen is in Genoa om zijn transfer naar Sampdoria af te ronden! #FCTwente #sampdoria #andersen

Een bericht gedeeld door Voetbalzone.nl (@instavoetbalzone) op


Andersen moet in Genua de opvolger worden van Milan Skriniar, die onlangs aan Internazionale werd verkocht. Sampdoria startte het nieuwe seizoen in de Serie A afgelopen weekeinde met een 2-1 zege op Benevento. FC Twente raakte eerder deze zomer al smaakmakers als Enes Ünal, Kamohelo Mokotjo en Mateusz Klich kwijt.

Update 25 augustus 15.27 uur - Hake rekent op transfer: 'Ik ga ervan uit dat hij niet terugkomt'
René Hake beaamt dat Joachim Andersen op weg is naar Sampdoria. De Deense verdediger kost naar verluidt twee miljoen euro. "Hake rekent op transfer: 'Ik ga ervan uit dat hij niet terugkomt", zegt de trainer van FC Twente vrijdag op de wekelijkse persconferentie. Hake spreekt van een aderlating. "Je bent er niet blij mee, want je bent met hem de voorbereiding begonnen en je weet wat je eraan hebt. Er zal een ander voor hem moeten gaan spelen. Ook zal er iemand bij moeten komen, omdat je die positie goed bezet wilt hebben."

Update 25 augustus 22.07 uur - FC Twente maakt melding van transfer Andersen naar Italië
Joachim Andersen mag zich speler van Sampdoria noemen. Zowel FC Twente als de club uit Italië maakt de transfer via de officiële kanalen bekend. Met de overgang van de verdediger, die in Genua voor vier seizoenen heeft getekend, is naar verluidt een bedrag van 1,4 miljoen euro gemoeid. Dat kan nog oplopen aan de hand van allerlei bonussen.

Een mooie deal voor FC Twente

Meer nieuws

Zwaargewicht van Feyenoord voedt geruchten met bezoek aan Liverpool
0
Salah weigert interviews na ruzie met Klopp: 'Als ik vandaag spreek...'
7
'Mark van Bommel en Marc Overmars gaan vertrekken bij Royal Antwerp'
19
Salah en Klopp krijgen het aan de stok op frustrerende middag voor Liverpool
54
Live meepraten in de Premier League: Manchester United - Burnley
5
Waar zijn de spelers van het bekerwinnende FC Groningen in 2015 gebleven?
5

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties