Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Update: FC Twente-mislukking vindt snel onderdak in Belgische competitie

Laatste update:

"In de huurovereenkomst met Olympiacos Piraeus was opgenomen dat Michael voor half januari kon terugkeren bij zijn oude club. De samenwerking tussen Olaitan en FC Twente is niet geworden waar beide partijen aan het begin van dit seizoen op gehoopt hadden. Daarom is dit de beste optie", legt directeur Ted van Leeuwen uit op de clubwebsite.

Olaitan speelde dit seizoen vijftien competitiewedstrijden in het shirt van FC Twente, waarvan elf als basisspeler. Indruk maakte de voormalig jeugdinternational van Nigeria dus absoluut niet; hij maakte nul doelpunten.

Update 18 januari 8.45 uur - FC Twente-mislukking vindt snel onderdak in Belgische competitie
Michael Olaitan mislukte bij FC Twente, maar krijgt een herkansing in de Belgische competitie. De aanvaller werd afgelopen week door de Tukkers teruggestuurd naar zijn eigenlijke werkgever Olympiacos en de Grieken stallen Olaitan nu bij KV Kortrijk, bevestigde voorzitter Joseph Allijns van de Belgische club op Twitter. Kortrijk staat momenteel op de twaalfde plaats in de Jupiler Pro League.

Michael Olaitan had in de rest van het seizoen nog van waarde kunnen zijn voor FC Twente

Meer nieuws

De EK-selectie van Duitsland: 17 namen bekend, welke 9 voegt Nagelsmann nog toe?
6
'Bergwijn staat open voor transfer; vertrek van nog 2 spelers bij Ajax verwacht'
24
Stunttrainer met twee opeenvolgende promoties kandidaat om Ten Hag op te volgen
7
Felix Kroos maakt volgende EK-ganger Duitsland bekend; Toni grapt over nieuws
8
Sneijder: 'Snap niet dat die 3 spelers nog denken dat Ronald Koeman hen oproept'
36
Voetbalzone is op zoek naar nieuwe stagiairs! (hbo+)
0

Meer sportnieuws

Raad de transfer! ????
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties