Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Update: FC Twente rekent niet op snelle afhandeling komst Ziyech

Laatste update:

Technisch directeur Hans Vonk van sc Heerenveen bevestigt dat dinsdag aan Omrop Fryslân. "FC Twente heeft zich gemeld. Op dit moment is er echter nog niets concreet, maar dat kan binnen twee uur veranderen", aldus de oud-doelman. Ziyech ziet een transfer naar FC Twente vrijwel zeker zitten, aangezien hij mikt op positieverbetering. Vrijdag creëerde hij nog vier scoringskansen tegen FC Dordrecht. Zelf maakte hij één treffer.

Eerder op de dag was er verwarring over de vraag of Ziyech wel of niet mee trainde bij zijn huidige club. Het bleek dat hij zich had verslapen en later meldde. Vervolgens trainde hij even binnen. Eerder leek het er overigens op dat FC Twente de vraagprijs van sc Heerenveen voor Ziyech te hoog vond. Mogelijk is daar inmiddels verandering in gekomen, want Feyenoord zou eveneens serieus geïnteresseerd zijn.

Update 12 augustus 18.35 uur - FC Twente rekent niet op snelle afhandeling komst Ziyech
Tegen SC Cambuur werd duidelijk dat FC Twente nog wel wat creativiteit kan gebruiken en de Tukkers hopen Hakim Ziyech over te kunnen nemen van sc Heerenveen. Volgens Aldo van der Laan, commissaris bij FC Twente, zal de komst van de middenvelder echter niet voor het weekend afgerond worden. Dat zegt Van der Laan tegen RTV Oost. De clubs zijn volgens hem wel in onderhandeling over de technische middenvelder, maar het verschil tussen vraag en aanbod is nog te groot. Twente speelt zaterdagavond thuis tegen ADO Den Haag.

FC Twente is een goede vervolgstap voor Hakim Ziyech

Meer nieuws

Ziggo onderbreekt Girona - Barcelona vanwege Dodenherdenking: kijkers woedend
96
Luka Modric neemt opnieuw record over van Real Madrid-legende Ferenc Puskás
4
Yankuba Minteh: binnen twee jaar van zandvlaktes naar uitblinken bij Feyenoord
8
Atlético Madrid dicht bij Champions League-ticket dankzij fraaie goal Riquelme
1
Inter verliest door fout Dumfries voor de tweede keer dit seizoen van Sassuolo
15
De schoonzoon van Earnest Stewart kan het kampioensfeest van PSV verzieken
9

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties