Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Update: 'FC Twente wil belofte uit Premier League terug op het oude nest'

Laatste update:

David stapte in januari 2013 over van FC Twente naar Fulham. De 21-jarige middenvelder moest lang wachten op zijn officiële debuut. "Als we een stabiel seizoen hadden gedraaid, zou ik al lang gedebuteerd hebben. Dat weet ik zeker. Nu kiest een trainer toch eerder voor routine", erkent David dinsdag in gesprek met het Algemeen Dagblad.

David wil en moet komend seizoen gaan spelen, zo verzekert hij. De middenvelder vindt een langer verblijf bij Fulham in de Championship geen straf, maar speeltijd is wel doorslaggevend. "Deze week wisselen de club en ik daarover van gedachten. Ik hoor hun plannen en zij krijgen mijne te horen. Ik sluit een vertrek zeker niet uit. De Eredivisie? Ik sta overal voor open. Er is hier en daar ook wel interesse. Niets is echter nog concreet."

Update 14 mei 10.20 uur - 'FC Twente wil belofte uit Premier League terug op het oude nest'
Volgens Voetbal International is FC Twente van plan om Chris David terug te halen naar Enschede. De aanvallende middenvelder doorliep de jeugdopleiding van de Tukkers en werd er kampioen met Jong FC Twente, maar omdat hij onder leiding van hoofdcoach Steve McClaren niet aan spelen toekwam in het eerste elftal koos David in 2013 voor een overstap naar Fulham. Nu the Cottagers uit de Premier League zijn gedegradeerd mag de middenvelder transfervrij weg en lonkt een terugkeer op het oude nest.

Meer nieuws

Engelse pers kiest Manchester City-ster als beste speler van de Premier League
13
'Het heeft er alle schijn van dat Van Bommel gaat vertrekken bij Royal Antwerp'
11
Daley Blind weet wat hij na spelerscarrière wil doen: 'Wil wel die kant op'
10
Erik ten Hag in beeld als opvolger van Thomas Tuchel bij Bayern München
20
Johan Bakayoko maakt supporters van Feyenoord warm met lofzang over speler
10
Gehele Italiaanse top staat in de rij voor Nederlander: 'Een groot kampioen'
22

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties