Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Update: FC Twente wil seizoen afmaken met Schreuder als hoofdcoach

Laatste update:

De CBV sprak Schreuder en de potentiële stromannen Patrick Kluivert en Michel Jansen over de regels en de verklaring van hun standpunt. "Alfred gaf aan wel te begrijpen waarom we er bovenop zitten", verzekert directeur Gerard Marsman in het dagblad. De licentiecommissie van de KNVB buigt zich over het verzoek van FC Twente en doet naar verluidt binnen een week uitspraak.

Als de KNVB geen dispensatie verleent, zoekt FC Twente naar een interne oplossing met een van de gediplomeerde trainers. Volgens het dagblad hebben Kluivert en Jansen echter weinig zin om het trainerschap van Schreuder te legitimeren. Eerder gaf Cees Lok eveneens al aan dat hij daar niet voor open stond.

Update 16 maart 12.10 uur - Achterberg steekt helpende hand uit naar FC Twente
Mocht de KNVB beslissen dat FC Twente het seizoen moet afmaken met een gediplomeerde trainer, dan kunnen de Tukkers aankloppen bij Eddy Achterberg. De Keu heeft zichzelf aangeboden als interim-trainer: "Ik ambieer geen hoofdtrainerschap, zoals ik dat nooit heb geambieerd", zegt Achterberg in De Telegraaf. "Maar als de club me vraagt om te helpen, zal ik dat zeker doen. Ik vind Alfred Schreuder een goede trainer en het zou goed zijn als hij het seizoen af kan maken."

Update 25 maart 21.30 uur - FC Twente wil seizoen afmaken met Schreuder als hoofdcoach
FC Twente houdt vast aan Alfred Schreuder. De veertigjarige coach werd na het ontslag van Steve McClaren naar voren geschoven als de tijdelijke plaatsvervanger, maar hij beschikt niet over de vereiste papieren. Schreuder heeft nu tot en met de thuiswedstrijd van zaterdag tegen NAC Breda dispensatie gekregen van de KNVB en officieel moet Twente voor de periode erna op zoek naar een gediplomeerde trainer. "Er bestaat echter nog de mogelijkheid dat we nog weer twee weken dispensatie krijgen en daarna een plan van aanpak moeten overleggen", zegt voorzitter Joop Munsterman tegen Voetbal International. De preses hoopt dat Schreuder gewoon kan blijven zitten.

Eindigt FC Twente bij de eerste vijf?

Meer nieuws

Basisspeler van PSV zinspeelt op vertrek: 'Fantastisch om het zo af te sluiten'
3
Kraay jr. weet wie Joey Veerman moet opvolgen bij PSV: 'Heel gewaagd, maar...'
10
Ajax gaat op zoek naar een rechtsbuiten: 10 potentiële kandidaten op een rij
38
Van der Meijde: 'Wat een fantastische speler! Die moet Ajax meteen halen'
12
Kieft openbaart kwetsend bericht dat hij van Marco van Basten kreeg
14
'Antony beledigt Ten Hag in groepschat van Man United met drie woorden'
58

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties