Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Update: FC Utrecht bevestigt rentree oude bekende: 'Welkom thuis'

Laatste update:

Ruim een jaar geleden kwamen Kali en FC Utrecht niet tot een vergelijk over een nieuw contract. De middenvelder vertrok zodoende transfervrij uit de Domstad en verbond zich voor meerdere jaren aan Roda JC, waar hij tot de grootverdieners behoorde. Na de degradatie kiezen beide partijen ervoor om de wegen te laten scheiden, zodra het juiste bedrag op tafel verschijnt.

Volgens het dagblad staat Kali 'op het punt' om terug te keren bij FC Utrecht. De club uit de Domstad is al vrij actief op de zomerse transfermarkt. Willem Janssen werd definitief van FC Twente overgenomen en Ramon Leeuwin, Danny Verbeek, Ruud Boymans en Christian Kum gaven in een eerder stadium eveneens hun jawoord.

Update 26 juni 00.10 uur - FC Utrecht kan oude bekende deze week nog transfervrij ophalen
FC Utrecht zou bezig zijn met de terugkeer van Anouar Kali en als het even opschiet, dan hoeft het geen transfersom te betalen. Volgens De Limburger mag de middenvelder transfervrij vertrekken bij Roda JC Kerkrade, als hij er voor 1 juli in slaagt om een nieuwe werkgever te vinden. Het is een afspraak die Roda en Kali een tijdje geleden met elkaar gemaakt zouden hebben, met de bedoeling om een transfer te forceren. Na 1 juli moet er een transfersom betaald worden voor de middenvelder.

Update 26 juni 18.09 uur - FC Utrecht bevestigt rentree oude bekende: 'Welkom thuis'
Anouar Kali keert na een afwezigheid van een jaar terug bij FC Utrecht. De 23-jarige middenvelder komt transfervrij over van Roda JC Kerkrade, dat hem vorig jaar nog weghaalde uit de Domstad. Hij tekent een contract voor vier jaar, zo bevestigen de Utrechters op hun website. "'Welkom thuis', zei ik tegen hem toen hij zijn ja-woord gaf", aldus Manager Spelerszaken & Scouting Edwin de Kruijff.

Kali zelf zegt met name tijdens zijn periode in Limburg te hebben beseft hoe goed hij het had in zijn geboortestad. Over een terugkeer hoefde hij dan ook niet lang na te denken. "FC Utrecht is een fantastische club. Ik realiseerde mij dat des te meer toen ik bij de club weg was en dat heb ik de mensen van de club ook verteld", zegt hij. "Ik ga mij de komende jaren voor de volle honderd procent inzetten om met FC Utrecht succesvol te zijn."

Een goede versterking voor FC Utrecht

Meer nieuws

Thomas Müller heeft opmerkelijk verzoek aan fans van Bayern: 'Kijk in je kast!'
0
Driessen weet waarom Alex Kroes Ajax-collega Van Praag niets kwalijk neemt
1
Clarence Seedorf: van wereldster tot onbegrepen fenomeen in Nederland
22
Manchester United is bereid om iedereen te verkopen, behalve deze drie spelers
28
PSV-speler wekt interesse van Europese clubs; vraagprijs bedraagt 20 miljoen
5
Oranje-opponent Frankrijk ziet basisspeler op tijd herstellen voor EK 2024
1

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties