Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Update: FC Utrecht biedt Goossens geen verbintenis aan

Laatste update:

"In eerste instantie traint hij mee om zijn conditie op peil te houden en te verbeteren, hij is geblesseerd geraakt in India", vertelde Alflen na het competitieduel met Heracles Almelo (1-1) aan FOX Sports. "We hebben besloten om hem mee te laten trainen, ook omdat het een jongen is met een goed niveau. Daarna gaan we verder kijken."

"Ik zeg niet dat het niks wordt, maar ik zeg ook niet het er per se van gaat komen. We gaan het in de toekomst bekijken." Goossens stond de afgelopen seizoenen onder contract bij Feyenoord en speelde na zijn vertrek uit De Kuip een aantal wedstrijden voor FC Pune City in de Indiase Super League. "Het is technisch een zeer goede speler, die zeker het niveau niet naar beneden gaat brengen bij ons", benadrukte Aflen.

Update 13 maart 15.03 uur - FC Utrecht biedt Goossens geen verbintenis aan
FC Utrecht gaat niet in zee met John Goossens. De middenvelder trainde sinds februari mee bij de Domstedelingen, maar krijgt geen contract aangeboden. Rob Alflen beschikt op de positie waarop Goossens uit de voeten al over twee talenten, Sofyan Amrabat en Bart Ramselaar. "Het is zonde als we geld gaan uittrekken voor een speler terwijl we ook talentvolle jeugdspelers op die positie hebben`, zegt Alflen tegen RTV Utrecht.

John Goossens zou FC Utrecht sterker maken

Meer nieuws

Van der Meijde: 'Wat een fantastische speler! Die moet Ajax meteen halen'
4
Kieft openbaart kwetsend bericht dat hij van Marco van Basten kreeg
6
'Antony beledigt Ten Hag in groepschat van Man United met drie woorden'
53
Ajax gaat op zoek naar een rechtsbuiten: 10 potentiële kandidaten op een rij
38
Manchester United wordt vernederd en gaat keihard onderuit bij Palace
80
Almere City FC baart opzien met post op X: 'CHERYYYYYYYYYYY!'
9

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties