Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Update: FC Utrecht houdt rekening met vertrek van keeper Vorm

Laatste update:

Volgens het ochtendblad wil Swansea 1,4 miljoen euro betalen, terwijl Utrecht twee miljoen hoopt te ontvangen. Het lijkt erop dat dit bedrag wel op tafel zal komen: Swansea was immers bereid om twee miljoen te betalen voor Jasper Cillessen, maar NEC wilde vier miljoen hebben voor deze keeper. Daardoor moest Cillessen een streep zetten door een transfer.

De 27-jarige Vorm, die volgend jaar transfervrij is, mag wel blijven hopen op een transfer naar Wales. "Dit klinkt interessant. Ik heb alles meegemaakt bij Utrecht. Het is tijd voor een nieuwe uitdaging", reageerde de international. Bij Swansea, dat uitkomt in de Premier League, staan de Nederlanders Kemy Agustien en Ferrie Bodde al onder contract.

Update 15:03 uur - FC Utrecht houdt rekening met vertrek van keeper Vorm
Een akkoord ligt er nog niet, maar FC Utrecht houdt wel rekening met een vertrek van Michel Vorm in deze maand. De club uit de Domstad, die Ricky van Wolfswinkel, Khalid Sinouh, Kevin Strootman, Michael Silberbauer, Barry Maguire, Dries Mertens en Tim Cornelisse reeds uitzwaaide, heeft een bod gekregen van Swansea City. Dat werd afgewezen. "We hebben geen prijs genoemd, de bal ligt bij Swansea. We houden rekening met een snel vertrek van Vorm", laat technisch directeur Foeke Booy weten aan Voetbal International.

Swansea City zou een mooie club zijn voor Michel Vorm

Meer nieuws

PSG plant afscheidsceremonie voor Kylian Mbappé in dramatisch verlopen week
10
Speler zakt in elkaar en wordt gereanimeerd: finale Achilles Veen-GOES gestaakt
0
Jahanbakhsh: 'Hij is bij Feyenoord als eerst in de gym en vertrekt als laatst'
9
Graham Potter wordt zeker niet de nieuwe trainer van Ajax
75
Sergiño Dest vertrekt uit Eindhoven: PSV licht koopoptie niet
58
Live meepraten in de Europa League: Bayer Leverkusen - AS Roma
6

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties