Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Update: FC Utrecht rondt komst Zweedse middenvelder af

Laatste update:

Mats Persson, technisch directeur van het Zweedse GAIS, zegt in De Telegraaf dat hij een officeel verzoek heeft gekregen van FC Utrecht om de transfer rond te maken. "FC Utrecht wil Johan Martensson kopen. De onderhandelingen over de transfer zijn nog niet begonnen, maar die zullen dit weekeinde wel gaan plaats hebben", aldus de Zweed.

"Ik denk dat we wel tot een akkoord zullen komen", zegt hij optimistisch. "FC Utrecht wil deze deal zo snel als mogelijk voor elkaar hebben." Na Takagi en Martensson moeten er nog meer spelers richting Utrecht gaan; de club nam namelijk al afscheid van liefst negen spelers. Tim Cornelisse, Khalid Sinouh, Michael Silberbauer, Dries Mertens, Barry Maguire, Kevin Strootman, Ricky van Wolfswinkel en Atilla Yildirim werden verkocht of vertrokken transfervrij.

Update 15:22 uur - FC Utrecht rondt komst Zweedse middenvelder af
Johan Martensson zet zijn loopbaan voort in de Eredivisie. FC Utrecht meldt op haar officiële website in een kort statement dat de middenvelder, die wordt overgenomen van het Zweedse GAIS, voor vier seizoenen is vastgelegd. Na de Japanner Yoshiaki Takagi is hij de tweede aanwinst van Utrecht voor het volgende seizoen.

Meer nieuws

Professionele liplezer onthult wat Mohamed Salah tijdens clash tegen Klopp zei
1
Van der Vaart vraagt Van Basten op de man af: 'Zou jij Ajax willen helpen?'
17
Van Halst hekelt twee personen bij Ajax: 'Daar heb ik me zo aan gestoord joh...'
10
ADO Den Haag en FC Emmen doen goede zaken in strijd om play-offs KKD
0
Van der Vaart kan grap over Cillessen niet laten na curieus penaltymoment
14
VZ Team van de Week: liefst 5 spelers van PSV na achtklapper in Friesland
26

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties