Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Update: FC Utrecht zet wegens schorsing streep door komst Wolf

Laatste update:

De 25-jarige Dorda beschikte over een aflopend contract in Almelo en kon bijtekenen, maar dat gaat dus niet gebeuren. De linksback speelde anderhalf jaar bij Heracles en was vorig seizoen basisspeler, maar raakte dit jaar zijn plek in het elftal kwijt aan Jason Davidson. Bij Utrecht kan Dorda Dave Bulthuis (voorlopig) vervangen: hij is geblesseerd geraakt aan zijn knie en staat nog wel even buitenspel.

Dorda trainde donderdagochtend al niet meer mee bij Heracles, omdat hij zich medisch zal laten keuren bij Utrecht. Ook Wolf meldt zich deze donderdag bij Utrecht, maar het is nog helemaal niet zeker over de centrale verdediger ook voor de Domstedelingen gaat spelen. De Duitser blijkt een schorsing van twee tot vier wedstrijden boven zijn hoofd te hebben hangen, waar Utrecht niets van afwist, zo meldt De Telegraaf.

De verdediger kreeg onlangs een rode kaart bij het tweede elftal van AS Monaco en de Franse tuchtcommissie doet binnen vijf dagen uitspraak. Utrecht is nu aan het twijfelen geslagen, want Wolf zou een eventuele schorsing meenemen naar Nederland.

Update 31 januari 08.05 uur - FC Utrecht zet wegens schorsing streep door komst Wolf
Andreas Wolf gaat niet bij FC Utrecht aan de slag. De verdediger van AS Monaco was donderdag voor een medische keuring en afronding van de gesprekken naar Nederland gekomen, maar de club uit de Domstad was niet op de hoogte van een dreigende schorsing van vier duels vanwege een rode kaart bij het tweede van Monaco. "Iedereen is overtuigd van zijn kwaliteiten, maar we willen een speler die direct inzetbaar is", licht technisch manager Edwin de Kruijff aan De Telegraaf toe.

Christian Dorda is een aanwinst voor FC Utrecht

Meer nieuws

De 19-jarige van 100 miljoen die het middenveld van Man United moet hervormen
8
VZ Elftal van het Jaar: PSV domineert; ook Feyenoord goed vertegenwoordigd
69
Beelden verdachte kaarten van aangeklaagde Paquetá direct grote hit op internet
6
FC Utrecht overklast Sparta en strijdt met Go Ahead om Conference League-ticket
29
FC Barcelona krijgt concurrentie van Bayern in strijd om Spaans international
7
Farioli noemt één ding dat hij bij Ajax-spelers wil zien: 'Dat wordt onderschat'
29

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties