Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Update: Felipe Melo krijgt tien dagen de tijd om knoop door te hakken

Laatste update:

"Echter, hij heeft een contract en moet op onze uitnodiging ingaan. Hij moet zich dus op 10 juli melden op het trainingsveld en als hij dat niet doet, wordt het een zaak voor de directie", zo wordt trainer Hamza Hamzaoglu geciteerd door Fanatik. Melo heeft er nooit een geheim van gemaakt met Roberto Mancini te willen samenwerken, maar hij heeft ook nooit aangegeven bij Galatasaray te willen vertrekken.

De 32-jarige Braziliaan, die komend seizoen een jaarsalaris van 3,1 miljoen euro verdient in Europees Istanbul, is een publiekslieveling en heeft nog een contract voor één seizoen. Pitbull, zoals zijn bijnaam luidt, wordt ook in verband gebracht met Europa League-winnaar Sevilla.

Update 10 juli 09.12 uur - Felipe Melo krijgt tien dagen de tijd om knoop door te hakken
Felipe Melo hoeft zich later te melden bij Galatasaray. Trainer Hamza Hamzaoglu zei de middenvelder op 10 juli op het trainingsveld te verwachten, maar verslaggever Evren Göz van NTVSpor laat weten dat de Braziliaan nog tot 20 juli de tijd heeft gekregen om een knoop over zijn toekomst door te hakken. Melo zou op een transfer naar Internazionale azen.

Denk jij dat Felipe Melo deze zomer bij Galatasaray vertrekt?

Meer nieuws

Luis Suárez richt zich met Nederlandse tweet tot Ajax-spits Julian Rijkhoff
0
ESPN steekt de draak met Milan van Dongen en rakelt hilarische video op
1
De EK-selectie van Portugal: dit zijn de spelers die kans maken
6
Keuze van Ajax nadert: nog maar twee trainers in beeld in Amsterdam
19
Winkelmedewerker belandde per ongeluk op selectiefoto PSV: 'Kan niet voetballen'
7
Yankuba Minteh: binnen twee jaar van zandvlaktes naar uitblinken bij Feyenoord
3

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties