Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Update: Fenerbahçe en Yildirim worden vrijgesproken van omkoping

Laatste update:

De rechtbank spreekt zich vrijdag tijdens een hoorzitting uit over de zaak en als Fenerbahçe definitief wordt vrijgesproken, eist men naar verluidt een schadevergoeding van in totaal 210 miljoen euro van de UEFA en de Turkse voetbalbond TFF. Fenerbahçe kreeg in augustus 2013 immers te horen dat men twee seizoenen lang geen Europees voetbal mocht spelen.

Yildirim werd in juli 2012 veroordeeld tot een celstraf van zes jaar en drie maanden, maar hij zat uiteindelijk maar één jaar vast en in juli van dit jaar kreeg Yildirim vanwege mogelijke manipulatie en valse bewijzen een nieuw proces. In dat proces is hij nu dus door de officier van justitie vrijgesproken. Yildirim heeft altijd beweerd dat de beweging van de invloedrijke moslimgeestelijke Fethullah Gülen achter de omkopingszaak zit en hij sprak eerder al van een 'complot' tegen hem en Fenerbahçe.

Update 9 oktober 19.04 uur - Fenerbahçe en Yildirim worden vrijgesproken van omkoping
De zesde meervoudige kamer in zware strafzaken te Istanbul heeft Aziz Yildirim vrijdag vrijgesproken van omkoping. De rechter ging hierbij dus mee in het oordeel van de openbaar aanklager die afgelopen maandag om vrijspraak voor de voorzitter van Fenerbahçe vroeg. De club uit Istanbul gaat nu waarschijnlijk een miljoenenclaim indienen bij de Europese voetbalbond UEFA en de Turkse voetbalbond TFF, omdat men in totaal drie jaar werd geweerd uit de Europese competities. De presidenten van Besiktas en Sivasspor zijn eveneens van alle blaam gezuiverd.

BREEK! Voorzitter Aziz Yildirim wordt vrijgesproken van omkoping en Fenerbahçe gaat een flinke claim indienen bij de Europese voetbalbond UEFA en de Turkse bond TFF! #süperlig #turkije #FenerbahçeSöylediSonSözü #instavoetbalzone

Een foto die is geplaatst door Voetbalzone (@instavoetbalzone) op


Meer nieuws

Ziggo onderbreekt Girona - Barcelona vanwege Dodenherdenking: kijkers woedend
118
Luka Modric neemt opnieuw record over van Real Madrid-legende Ferenc Puskás
5
Yankuba Minteh: binnen twee jaar van zandvlaktes naar uitblinken bij Feyenoord
8
Atlético Madrid dicht bij Champions League-ticket dankzij fraaie goal Riquelme
1
Inter verliest door fout Dumfries voor de tweede keer dit seizoen van Sassuolo
15
De schoonzoon van Earnest Stewart kan het kampioensfeest van PSV verzieken
10

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties