Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Update: Fenerbahçe spreekt akkoord over transfer van 7,5 miljoen tegen

Laatste update:

Erik meldde zich op tienjarige leeftijd in de jeugdopleiding van Goiás en maakte in maart 2013 zijn debuut in het eerste elftal. Hij speelde tot dusver 82 officiële wedstrijden en daarin kwam hij tot 28 doelpunten en 3 assists. Hij is ook international van Brazilië Onder-23.

Verwacht wordt dat Fenerbahçe in de huidige transferperiode de komst van Erik bij de beurs bekend gaat maken. Eerder werden al onder anderen Robin van Persie, Fernandao, Nani en Simon Kjaer vastgelegd.

Update 5 september 19.30 uur - Fenerbahçe spreekt akkoord over transfer van 7,5 miljoen tegen
Fenerbahçe ontkent een akkoord met Goiás te hebben bereikt over een transfersom voor Erik Lima. "Het klopt wel dat een transfer dicht bij was. Er zijn onderhandelingen geweest, maar van een overeenkomst is nog geen sprake", valt er in een statement van de club uit Aziatisch Istanbul te lezen. De 21-jarige Erik is een aanvaller.

Een goede aanwinst voor Fenerbahçe?

Meer nieuws

PSV'er Johan Bakayoko ziet alleen Jude Bellingham en Florian Wirtz voor zich
2
Alle genomineerden voor Bronzen Schild in de KKD bekend: FC Dordrecht domineert
10
Nachtmerrie voor Lucas Hernández: streep door EK en restant 2024
4
Vitesse haalt enkele uren na start crowdfundingsactie helft van streefbedrag op
26
Primeur in Duitsland: eerste vrouwelijke hoofdcoach in profcompetitie mannen
19
Vinícius spreekt na magische CL-avond bewondering uit voor tegenstander
11

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties