Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Update: Ferdinand bevestigt carrièreswitch en gaat aan de slag als bokser

Laatste update:

Ferdinand zette in 2015 een punt achter zijn actieve spelersloopbaan en ging daarna als analist aan de slag. De 81-voudig international heeft zijn liefde voor het boksen echter nooit onder stoelen of banken gestoken en zou nu zelfs tot de beslissing zijn gekomen de boksring in stappen. Ferdinand zou naar verluidt in de voetsporen van Conor McGregor willen treden.

Mocht Floyd Mayweather nog een tegenstander zoeken: Rio Ferdinand ambieert een professionele bokscarrière en kondigt dinsdag naar verluidt aan de ring in te stappen. #rioferdinand #floydmayweather #boksing #manchesterunited

Een bericht gedeeld door Voetbalzone.nl (@instavoetbalzone) op

McGregor maakte jarenlang naam als kampioen in de Ultimate Fighting Championship (UFC), maar koos er dit jaar plots voor zijn geluk te gaan beproeven in de boksring. De Ier ging in een prestigieuze wedstrijd vrij kansloos onderuit tegen meervoudig wereldkampioen Floyd Mayweather, maar heeft Ferdinand klaarblijkelijk wel geïnspireerd. De oud-stopper zou al geruime tijd werken aan zijn conditie en zal zijn aanstaande carrièreswitch dinsdag vermoedelijk aankondigen.

Update 19 september 09:56 uur - Ferdinand bevestigt carrièreswitch en gaat aan de slag als bokser
Rio Ferdinand heeft bevestigd dat hij aan een professionele bokscarrière begint. "Ik doe het omdat ik het een uitdaging vind. Ik heb titels gewonnen en hoop nu een kampioensgordel te pakken", liet Ferdinand aan de BBC weten. De 81-voudig Engels international zal worden gecoacht door Richie Woodhall, een trainer van het Britse team.

Acht jij een dergelijke carrièremove realistisch voor Rio Ferdinand?

Meer nieuws

Ziggo onderbreekt Girona - Barcelona vanwege Dodenherdenking: kijkers woedend
74
Luka Modric neemt opnieuw record over van Real Madrid-legende Ferenc Puskás
3
Yankuba Minteh: binnen twee jaar van zandvlaktes naar uitblinken bij Feyenoord
8
Atlético Madrid dicht bij Champions League-ticket dankzij fraaie goal Riquelme
1
Inter verliest door fout Dumfries voor de tweede keer dit seizoen van Sassuolo
15
De schoonzoon van Earnest Stewart kan het kampioensfeest van PSV verzieken
9

Meer sportnieuws

PSV nu ?? Ajax 2018/2019 ??
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties