Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Update: Ferdinand wil aanvoerdersband niet overnemen van Terry

Laatste update:

Diverse kranten melden donderdagochtend dat de Engelse voetbalbond FA overweegt om bondscoach Fabio Capello de opdracht te geven om Terry niet op te roepen. Hoewel de verdediger volgens bondsvoorzitter David Bernstein 'onschuldig is tot het tegendeel is bewezen', vreest de FA dat de aanwezigheid van Terry voor een ongemakkelijke sfeer in de kleedkamer zou zorgen.

De Engelse bond wil niet dat het EK mislukt wegens een verdeelde selectie en vraagt zich daarom af of het een goed idee is om Terry mee te nemen naar Polen en Oekraïne. De 31-jarige verdediger speelde tot dusver 72 interlands voor de Engelse nationale ploeg en was in november nog aanvoerder van het team dat met 1-0 won van Zweden.

Update 3 februari 12:41 uur - Terry levert tot nader order aanvoerdersband Engeland in
John Terry is niet langer de aanvoerder van het nationale elftal van Engeland. Dat heeft de Engelse voetbalbond (FA) vrijdag besloten, zo meldt Chelsea via de officiële kanalen. De verdediger van Chelsea ligt onder vuur vanwege zijn vermeende racistische uitspraken jegens Anton Ferdinand van Queens Park Rangers. De zaak kwam deze week voor de rechter, maar de uitspraak volgt pas een maand na het EK. Twee jaar geleden moest Terry zijn aanvoerdersband inleveren nadat hij in opspraak kwam door een affaire met de vriendin van Wayne Bridge. Hij kreeg zijn band vorig jaar terug, maar staat hem nu tot nader order af. Als alle zaken opgelost zijn, mag Terry weer captain zijn.

Update 3 februari 18:30 uur - Ferdinand wil aanvoerdersband niet overnemen van Terry
Fabio Capello moet op zoek naar een nieuwe aanvoerder en de meest voor de hand liggende kandidaat, Rio Ferdinand, heeft zichzelf al uit de strijd teruggetrokken. Ferdinand nam twee jaar geleden al eens de band over van Terry, maar was erg teleurgesteld toen hij deze vorig jaar weer moest inleveren. Op Twitter maakt hij nu bekend dat hij niet opnieuw aanvoerder van de Engelse ploeg wil zijn: "Ik wil me gewoon richten op het spelen voor Manchester United", meldt hij.

Fabio Capello moet John Terry niet meenemen naar het EK

Meer nieuws

NEC mag dankzij heerlijke goals Chery nog altijd hopen op vijfde plek
12
Mauro Júnior zingt provocerend anti-Ajax-liedje op huldiging van PSV
42
Turkse titelstrijd nagenoeg beslist na nieuw puntenverlies Fenerbahçe
44
Lang start anti-Feyenoord-lied dat afkomstig is van Ajax; Luuk de Jong grijpt in
104
Live meepraten in de Premier League: Crystal Palace - Manchester United
45
Koopmeiners heeft geen basisplek nodig om goud waard te zijn voor Atalanta
2

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties