Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Update: 'Feyenoord-doelwit' Vossen scoort in oefenwedstrijd Genk

Laatste update:

Been werkte bij Genk nog samen met de nu 25-jarige Vossen, die afgelopen zondag ontbrak in de wedstrijdselectie voor het treffen met KV Mechelen. "Feyenoord zoekt een spits, ik heb de naam Jelle Vossen bij die club een maand geleden eens laten vallen", claimt Been in gesprek met Sport/Voetbalmagazine. "Genk hangt natuurlijk wel een stevig prijskaartje om zijn nek, maar Feyenoord heeft net enkele spelers verkocht. En je hoeft niet altijd ver te kijken om iets goeds te kiezen. Ik denk dat Vossen zeker niet zou misstaan in De Kuip."

"Ik ben er in ieder geval van overtuigd dat Jelle in staat is om nog te groeien", vervolgt Been. "Zijn meevoetballen kan nog beter, maar in die drie jaar bij mij zette hij op dat vlak zeker een stap. En die neus voor goals raakt Jelle niet kwijt. Ik kan mij voorstellen dat hij in een nog betere ploeg misschien nog meer goals zal maken." Middlesbrough zou ook serieuze interesse hebben in Vossen, die nog niet buiten de Jupiler Pro League actief was.

Update 4 augustus 22.34 uur - 'Feyenoord-doelwit' Vossen scoort in oefenwedstrijd Genk
Jelle Vossen miste de eerste twee competitiewedstrijden van Racing Genk, maar heeft maandagavond zowaar weer speelminuten gemaakt voor zijn Belgische werkgever. De spits, die vorige week plotseling in verband werd gebracht met Feyenoord, deed mee in een oefenwedstrijd tegen Sporting Hasselt. Mede dankzij een goal van Vossen won Genk met 1-4 van de derdeklasser.

Jelle Vossen zou een goede spits zijn voor Feyenoord

Meer nieuws

Live meepraten in LaLiga: Real Mallorca - Atlético Madrid
0
Live meepraten in de Serie A: Sassuolo - Inter
0
Rensch onthult: 5 Ajax-spelers gingen gesprek aan met fans na uitfluiten Taylor
3
De EK-selectie van Portugal: dit zijn de spelers die kans maken
9
Oranje-tegenstander Oostenrijk moet na Alaba volgende sleutelspeler missen op EK
1
Miskoop van Ajax heel hard op weg naar de uitgang: deal van 3 miljoen euro
47

Meer sportnieuws

PSV nu ?? Ajax 2018/2019 ??
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties