Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Update: Feyenoord eist toelichting van Europese voetbalbond op straf

Laatste update:

Begin maart stelde de UEFA Feyenoord in staat van beschuldiging. De Nederlandse club werd aangeklaagd voor het gooien van vuurwerk en aanstekers, een gebrek aan organisatie rond de wedstrijd én racisme. Scheidsrechter Clément Turpin legde de wedstrijd destijds tweemaal stil. Ook kwam er een opblaasbare banaan op het veld terecht, in de buurt van Roma-aanvaller Gervinho. De arbiter had het idee dat de Ivoriaan racistisch werd bejegend.

Feyenoord liet de UEFA via foto's en beeldmateriaal laten zien dat de opblaasbare banaan onderdeel is van acties van het sfeerteam. Men probeerde tijdens de rust al duidelijk te maken dat Turpin een verkeerde conclusie had getrokken toen hij de banaan op het veld zag liggen. Dat heeft blijkbaar geen effect gesorteerd: de UEFA heeft Feyenoord nu een straf uitgedeeld van één wedstrijd zonder publiek. Bovendien krijgt men twee aparte boetes, bij elkaar opgeteld goed voor 100.000 euro.

Update 29 mei 21.58 uur - Feyenoord eist toelichting van Europese voetbalbond op straf
Feyenoord moet de eerstvolgende Europese thuiswedstrijd zonder publiek afwerken in De Kuip, maar legt zich daar niet zomaar bij neer. De Rotterdammers eisen een toelichting van de UEFA en kunnen daarna altijd nog besluiten of zij in beroep gaan tegen de straf. Dit melden onder meer De Volkskrant en De Telegraaf vrijdagavond.

Straft de UEFA Feyenoord terecht?

Meer nieuws

Van Hooijdonk en Perez worden het niet eens over positie Frimpong in Oranje
3
Kees Kwakman voorziet 'zeer groot probleem' tijdens finale Conference League
5
Fiorentina schiet zich in minuut 90+1 langs dapper tiental van Club Brugge
3
Olympiacos zorgt voor grote stunt bij Villa en mag hopen op finale in eigen land
15
Bayer Leverkusen kan finale ruiken na dramatische fout van uitgefloten Karsdorp
53
Marseille en Atalanta maken na zeer vermakelijk duel nog volop kans op finale
2

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties