Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Update: Feyenoord-flop tekent al snel contract in Noorwegen

Laatste update:

"Omstandigheden in zijn familie hebben ervoor gezorgd dat hij is teruggekeerd naar Noorwegen. Het is een volwassen beslissing waar we alleen maar respect voor kunnen hebben. We gaan hem zowel op voetballend als op menselijk vlak missen", aldus Steinlein. De zevenvoudig international traint weer mee bij Molde FK, de club waarvoor hij in het verleden 75 wedstrijden speelde. Daarin kwam Singh tot vijf doelpunten en zeven assists.

Ole Gunnar Solskjaer, de trainer van Molde, heeft al aan de televisiezender TV2 laten weten dat het de bedoeling van de club is om de 25-jarige Singh een contract aan te bieden. Singh werd voorheen 'de Noorse Andrés Iniesta' genoemd en speelde elf duels voor Feyenoord.

Update 11 maart 13.22 uur - Feyenoord-flop tekent al snel contract in Noorwegen
Harmeet Singh vervolgt zijn loopbaan bij Molde FK, de club waar hij in het verleden ook al eens op de loonlijst stond. Na het ontbinden van zijn contract bij FC Midtjylland had Ole Gunnar Solskjaer al laten weten dat het de bedoeling was dat de middenvelder zou worden vastgelegd en vrijdag is dat dan ook gebeurd. Singh heeft zijn krabbel gezet onder een contract voor anderhalf jaar.

Meer nieuws

Yankuba Minteh: binnen twee jaar van zandvlaktes naar uitblinken bij Feyenoord
3
'Roger Schmidt wil weg bij Benfica en plant onderhoud in met Bayern München'
10
De EK-selectie van Portugal: dit zijn de spelers die kans maken
5
Jeredy Hilterman ondanks promotie Willem II niet geheel tevreden
2
Viaplay vraagt Erik ten Hag op de man af of hij contact heeft gehad met Ajax
2
Stadionspeaker Roda JC wijt kolossale blunder onder meer aan slecht internet
20

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties