Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Update: Feyenoord hoeft minder dan 2,2 miljoen euro te betalen voor doelwit

Laatste update:

Giovanni van Bronckhorst gaf intern al geruime tijd aan dat hij Boëtius graag terug wilde halen naar Feyenoord, als opvolger van de naar Medipol Basaksehir vertrokken Eljero Elia. Boëtius zelf, 23 jaar, wil ook graag de draad oppakken bij de club waar het voor hem allemaal begon, ook al had hij een moeizaam seizoen onder Fred Rutten en keerde het goede gevoel onder diens opvolger Van Bronckhorst evenmin terug.

Boëtius tekende een contract tot medio 2019 met FC Basel, maar de samenwerking is beide partijen tegengevallen. De aanvaller werd het afgelopen half jaar uitgeleend aan RC Genk en dat bleek een goede zet, ook al werd de optie tot koop niet gelicht. FC Basel eist niet de hoofdprijs voor Boëtius en de grootverdiener wil financieel fors inleveren om zijn loopbaan weer enigszins nieuw leven in te blazen. Feyenoord rekent op een spoedig akkoord met FC Basel, zo stelt het dagblad.

Update zondag 18 juni 13.30 uur - Feyenoord hoeft minder dan 2,2 miljoen euro te betalen voor doelwit
Feyenoord en FC Basel zijn nog steeds in gesprek over een transfer van Jean-Paul Boëtius, zo meldt het Algemeen Dagblad. Volgens de krant vragen de Zwitsers minder dan de 2,2 miljoen euro waarvoor de buitenspeler in 2015 naar Basel ging. Het verhaal dat Boëtius maandag al wordt gepresenteerd, wordt afgedaan als een gerucht.

Een wijze beslissing van Feyenoord

Meer nieuws

Kökçü van de hemel in de hel doordat Benfica zege weggeeft in minuut 93
11
Youth League-winnaar klaar voor het eerste van AZ: 'Er liggen kansen'
9
Feyenoord wordt op 'logische' vervanger Slot gewezen: 'Maar hoop dat hij blijft'
1
Summerville weet welke club Premier League-droom Leeds kan verstoren
5
Roda eindigt seizoen met kansloze vernedering op eigen veld tegen NAC Breda
66
Ruilt Geertruida Feyenoord in voor Duitsland? Bedrag van 25 miljoen zingt rond
24

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties