Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Update: Feyenoord lijkt El Ahmadi niet snel uit te zwaaien

Laatste update:

Verschillende Arabische media maken melding van een naderende transfer van El Ahmadi naar Ittihad FC uit Saudi-Arabië. Volgens Almarssad Pro is de deal zelfs al bijna in kannen en kruiken en zou de middenvelder nog deze vrijdag vertrekken bij Feyenoord. Het is vooralsnog onduidelijk hoe serieus deze berichtgeving genomen moet worden.

De dertigjarige El Ahmadi is bezig aan zijn tweede periode bij Feyenoord, dat de Marokkaans international vorig jaar terughaalde van Aston Villa. De aanwezigheid van Fred Rutten was een belangrijke reden voor El Ahmadi om voor Feyenoord te kiezen, maar de coach is na een seizoen alweer vertrokken. El Ahmadi zei onlangs nog dat hij verwachtte te zullen blijven, maar mogelijk is hij nu dus toch op weg naar de uitgang. Feyenoord ontvangt bij een vertrek een transfersom.

Update 26 juni 17.29 uur - Feyenoord lijkt El Ahmadi niet snel uit te zwaaien
Almarssad Pro maakte vrijdag bekend dat Karim El Ahmadi op korte termijn weggaat bij Feyenoord en zijn loopbaan vervolgt bij Ittihad FC uit Saudi-Arabië. Mikos Gouka, die de Rotterdamse club volgt voor het Algemeen Dagblad, denkt echter dat het niet zo'n vaart zal lopen. "Er is wel hier en daar interesse voor El Ahmadi, maar een transfer is zeker nog niet in de maak. Als Feyenoord überhaupt meewerkt.", laat Gouka vrijdag aan het einde van de middag weten via Twitter. El Ahmadi koos vorig jaar zomer voor een comeback bij Feyenoord.

Marko Vejinovic is beter dan Karim El Ahmadi

Meer nieuws

Van Hooijdonk en Perez worden het niet eens over positie Frimpong in Oranje
15
Kees Kwakman voorziet 'zeer groot probleem' tijdens finale Conference League
6
Fiorentina schiet zich in minuut 90+1 langs dapper tiental van Club Brugge
7
Olympiacos zorgt voor grote stunt bij Villa en mag hopen op finale in eigen land
18
Bayer Leverkusen kan finale ruiken na dramatische fout van uitgefloten Karsdorp
58
Marseille en Atalanta maken na zeer vermakelijk duel nog volop kans op finale
2

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties