Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Update: Feyenoord mist definitief vijf basiskrachten tegen AZ

Laatste update:

Mocht Jones het duel met AZ daadwerkelijk aan zich voorbij moeten laten gaan, dan zou dat een hard gelag zijn voor Feyenoord. De 34-jarige sluitpost incasseerde dit seizoen in 24 competitieoptredens pas 13 tegendoelpunten en is daarmee één van de dragende krachten van de koploper.

De blessure van Jones zou wel nieuwe kansen bieden voor Kenneth Vermeer, die in juli vorig jaar een ernstige achillespeesblessure opliep en daarna liefst zeven maanden uit de roulatie was. Vermeer wacht nog altijd op zijn eerste optreden dit seizoen in de hoofdmacht van Feyenoord.

Update 13.50 uur - Feyenoord mist mogelijk zevental spelers tegen AZ
Giovanni van Bronckhorst krijgt in de aanloop naar het Eredivisieduel met AZ te maken met een aantal flinke tegenvallers. Naast Brad Jones kampen ook Eljero Elia, Nicolai Jörgensen, Bilal Basaçikoglu, Terence Kongolo en Marko Vejinovic met blessures en het is aannemelijk dat in ieder geval een aantal van deze voetballers de wedstrijd tegen de Alkmaarders niet gaat halen. Daarnaast kreeg Feyenoord woensdagochtend de strafeis jegens Tonny Vilhena te horen: als hij inderdaad voor drie wedstrijden wordt geschorst, is de middenvelder er eveneens niet bij.

Update 10 maart 13.50 uur - Feyenoord mist definitief vijf basiskrachten tegen AZ
Kenneth Vermeer maakt zondag zijn rentree in de hoofdmacht van Feyenoord tegen AZ. Brad Jones is namelijk definitief niet inzetbaar. Trainer Giovanni van Bronckhorst moet het verder doen zonder de geblesseerden Terence Kongolo, Marko Vejinovic, Bilal Basacikoglu en Eljero Elia. Nicolai Jörgensen en Steven Berghuis zijn wel gewoon inzetbaar. Ook Tonny Vilhena kan spelen. Hij gaat in beroep tegen zijn schorsing van drie competitieduels en kan daardoor zondag nog in actie komen.

-
Wie vind jij beter?

Meer nieuws

VZ Kort: FC Utrecht langer door met routinier Jens Toornstra
77
Eredivisie-clubs opgelet: Tjaronn Chery komende zomer op te pikken
12
'Zoekend Ajax en PSV sturen scouts af op Europese halve finale'
14
Genadeloze Carragher adviseert speler van Man United te stoppen met topvoetbal
67
Footy Headlines lekt 'artistiek en uniek' uitshirt van Ajax voor komend seizoen
34
Feyenoord-reserve over mogelijk vertrek: 'Ik sta open voor een nieuwe uitdaging'
15

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties