Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Update: Feyenoord mist geblesseerde Kongolo bij FC Groningen

Laatste update:

Volgens Rutten is Immers erg belangrijk voor Feyenoord. "Of hij meespeelt, maakt voor ons veel verschil", zei de coach op de website van zijn club. "Lex heeft zich enorm ontwikkeld in het voetbal en heeft daarnaast van nature het vermogen om door te jagen, te vechten en anderen te helpen. Ik heb daarom vanaf dag één heel veel vertrouwen in hem gesteld. Na een wat moeizaam begin, nadat Lex terugkwam van een blessure, is het ondenkbaar geworden dat Lex niet speelt."

FC Groningen speelt volgende week de bekerfinale, maar Rutten denkt niet dat de aankomende tegenstander al met de gedachten bij het treffen in De Kuip zit. Feyenoord wil als derde eindigen en heeft, met nog drie wedstrijden te gaan, vier punten meer dan achtervolger Vitesse. De Arnhemmers komen over twee weken nog op bezoek bij Feyenoord.

Update 25 april 20.56 uur - Feyenoord mist geblesseerde Kongolo bij FC Groningen
Lex Immers lijkt klaar voor zijn rentree, maar Terence Kongolo zal zondag in ieder geval niet in actie komen tegen FC Groningen. De verdediger van Feyenoord kampt met een liesblessure en is niet mee afgereisd naar het hoge noorden, zo maken de Rotterdammers bekend via Twitter. Joris Mathijsen lijkt nu in de basis te zullen gaan starten.

Eredivisie
FC Groningen
1 - 1
Feyenoord
Lex Immers is onmisbaar voor Feyenoord

Meer nieuws

Waanzinnige beelden: Klopp zet op Anfield eigen nummer in voor Arne Slot
8
Haaland weet niet hoe snel hij naar binnen moet na winnen titel met Man City
1
Arsenal grijpt opnieuw naast landstitel: rentree voor Jurriën Timber in mineur
15
Chelsea bekroont sterke eindsprint met zesde plaats en gaat Europa in
15
Tottenham Hotspur overtuigt en pakt Europa League-ticket; Luton Town degradeert
0
Manchester City schrijft geschiedenis met vierde landstitel op rij
88

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties