Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Update: Feyenoord sluit akkoord met bouwer over trainingscomplex

Laatste update:

De eerste training op het nieuwe terrein moet begin 2018/19 plaatsvinden. "De ondertekening van deze overeenkomst is een cruciaal punt in de verdere ontwikkeling van het topsportklimaat", vertelt algemeen directeur Eric Gudde in zijn nieuwjaarsspeech. "In mijn ogen is de realisatie van een nieuw trainingscomplex voor het eerste elftal en de Academy en sportclub een van de belangrijkste ontwikkelingen bij Feyenoord van de afgelopen tien jaar."

Gudde geeft aan dat Feyenoord wel al beschikt over kwaliteit in de selectie en de staf. "Maar pas met deze nieuwe accommodaties krijgen diezelfde spelers en stafleden vanaf het seizoen 2018-2019 eindelijk de topsportfaciliteiten die horen bij hun torenhoge ambities én die van onze club", stelt de beleidsbepaler vast.

Feyenoord City
De grote langetermijndroom bij Feyenoord is en blijft de realisatie van Feyenoord City met als centraal punt een nieuw stadion voor 63.000 mensen. De Kuip wordt opgeknapt en het hele omringende gebied wordt gemoderniseerd. "Als club en als stad dienen we durf te tonen", vindt Gudde. "Dit is een verantwoord en kansrijk totaalplan. De vergelijking met eerdere projecten die deze stad groot hebben gemaakt is treffend, denkend aan de huidige Kuip, de Erasmusbrug of het Centraal Station. Tot 2022 moeten we nog geduld hebben met de realisatie maar dan hebben Rotterdam en Feyenoord ook iets staan."

Update 3 april 13.25 uur: Feyenoord sluit akkoord met bouwer over trainingscomplex
Feyenoord kan zich definitief gaan opmaken voor de verhuizing naar een nieuw trainingscomplex. De Rotterdammers lieten al eerder weten een nieuwe accomodatie op het terrein van VV Hillesluis te gaan bouwen en maandagmiddag is duidelijk geworden dat bouwbedrijf Berghege met de opdracht aan de slag gaat. Het eerste van Feyenoord krijgt de beschikking over twee velden, een kunstgras warming-upstrook en een apart keepersveld. Naar verwachting is het project in mei 2018 afgerond.

Meer nieuws

Kraay jr. reageert op overstap Slot: 'Ik begrijp hier niets van, lachwekkend!'
5
De EK-selectie van Spanje: dit zijn de spelers die kans maken
7
Slot denkt aan Nederlander als eerste topaankoop bij Liverpool
28
Engeland heeft bar weinig vertrouwen in Slot: 'Hij is een Ten Hag in vermomming'
52
Arne Slot: de trainer die 'sleeping giant' Feyenoord wakker maakte
15
Racistisch gedrag richting Nico Williams smet op belangrijke zege Atlético
3

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties