Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Update: Feyenoord-supporters definitief niet welkom in Napels

Laatste update:

Een delegatie van Feyenoord en de Rotterdamse politie bracht reeds een bezoek aan Napoli. Het besluit om de Rotterdamse supporters te weren is echter genomen door de autoriteiten. Eerder waren ook de fans van OGC Nice niet welkom in Estadio San Paolo. "We zijn zoals gebruikelijk op bezoek geweest bij onze tegenstander in Europa, maar de vraag of wij fans mogen meenemen stond dit keer centraal. Of er alsnog toestemming komt, is niet duidelijk'', klinkt het. "Het standpunt leek eerst in beton gegoten en het gevoel is nu dat er iets meer speling lijkt te zijn. Maar daarmee zeg ik zeker niet dat er straks gewoon fans welkom zijn. Wij wachten op het besluit en omdat de wedstrijd nog deze maand zal worden gespeeld, zal dat ongetwijfeld snel komen.''

De Italiaanse autoriteiten hebben de incidenten vanuit 2015 in Rome nog vers in het geheugen. Fans van Feyenoord hielden toen flink huis in het centrum van de stad. "Maar Napoli staat er helemaal buiten. Het is hetzelfde als in Nederland. De burgemeester kan daar ook dingen verbieden en daar is nu vooralsnog ook sprake van."

Update 15 september 13:44 uur - Napolitaanse politie bevestigt: Geen kaarten voor Feyenoord-fans
Tijdens het treffen tussen Napoli en Feyenoord zijn geen bezoekende fans uit Nederland welkom, zo bevestigt de Napolitaanse politie tegenover het Algemeen Dagblad. Men zou die beslissing hebben genomen omdat er een te hoog risico kleeft aan het bezoek van de Rotterdamse supporters. Een verdere toelichting op het weigeren van Feyenoord-fans heeft de politie voorlopig nog niet gegeven.

Update 18 september 20.14 uur - Feyenoord-supporters definitief niet welkom in Napels
Feyenoord neemt het op dinsdag 26 september op tegen Napoli in kader van de Champions League en bij dat duel in Napels zijn definitief geen supporters van de Rotterdammers welkom. Feyenoord ontving maandag bericht uit Italië. "De Italiaanse autoriteiten laten weten de afgelopen weken een risicoanalyse te hebben gemaakt. De uitkomst daarvan is dat de komst van Feyenoord-supporters in combinatie met de Napoli-aanhang een te grote bedreiging vormt voor de openbare orde en veiligheid. Omdat de autoriteiten de taak hebben om de orde en publieke veiligheid te garanderen, is besloten om een verbod op te leggen op de verkoop van kaarten aan mensen uit Nederland" aldus een statement op de clubwebite. Feyenoord zegt het besluit van de Italiaanse autoriteiten 'in hoge mate te betreuren'.

-
Op welke plaats eindigt Feyenoord in de groepsfase van de Champions League?

Meer nieuws

Vitesse vindt mogelijke redding op bijna 5.000 km afstand en voert al gesprekken
1
Fiorentina plaatst zich ten koste van Club Brugge voor finale Conference League
28
Mourinho liet onlangs zijn droombaan lopen: 'Ik heb een fout gemaakt'
5
Oud-speler Gandu (31) doet oproep: 'Enige kans is een niertransplantatie'
5
Live meepraten in de Champions League: Real Madrid - Bayern München
84
De Ligt keert tegen Real Madrid verrassend terug in basis van Bayern München
11

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties