Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Update: 'Feyenoord verwacht spoedig akkoord met Vilhena'

Laatste update:

Feyenoord heeft de linkspoot een aanbieding gedaan, maar Vilhena heeft daar nog niet op gereageerd. "Het is nog even afwachten", vertelt de Maassluizenaar tegen RTV Rijnmond. Vragen over zijn tevredenheid over het voorstel of eventuele moeizame onderhandelingen verwees hij door naar zaakwaarnemer Mino Raiola. "Die mag je bellen, maar ik zou hier zeker willen blijven om een grote speler te worden in De Kuip."

Vilhena debuteerde in februari van dit jaar in de met 2-1 verloren uitwedstrijd tegen VVV-Venlo. Sindsdien speelde hij al elf Eredivisiewedstrijden; in de laatste drie competitieduels begon hij zelfs in de basiself van trainer Ronald Koeman. De international van Nederland Onder-19 staat met Feyenoord momenteel op de vijfde plaats in de Eredivisie. Zondagmiddag werd er met 3-0 gewonnen van Willem II, mede door een dubbelslag van Graziano Pellè.

Update 24 november 09.40 uur - 'Feyenoord verwacht spoedig akkoord met Vilhena'
Feyenoord hoopt spoedig goed nieuws te kunnen melden over een nieuw contract voor Tonny Trindade de Vilhena. Volgens het Algemeen Dagblad is de middenvelder met de clubleiding van Feyenoord in een afrondende fase van zijn contractonderhandelingen. Technisch directeur Martin van Geel wil het medio 2014 aflopende contract van het zeventienjarige talent graag openbreken en verlengen.

Meer nieuws

Kieft openbaart kwetsend bericht dat hij van Marco van Basten kreeg
0
'Antony beledigt Ten Hag in groepschat van Man United met drie woorden'
45
Ajax gaat op zoek naar een rechtsbuiten: 10 potentiële kandidaten op een rij
38
Manchester United wordt vernederd en gaat keihard onderuit bij Palace
70
Almere City FC baart opzien met post op X: 'CHERYYYYYYYYYYY!'
9
Mogelijke opvolger Slot spreekt zich uit: 'Lastig nee zeggen tegen Feyenoord'
15

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties