Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Update: Feyenoorder De Vrij haalt topper tegen PSV niet

Laatste update:

Koeman kan tegen PSV mogelijk weer beschikken over Stefan de Vrij, die tegen Vitesse uitviel met een op het eerste oog ernstige blessure. De enkelkwetsuur valt echter mee en vrijdag trainde de mandekker weer voluit mee. "We zullen afwachten hoe morgen de reactie daarop is", zei Koeman. "Morgen beslissen we of hij in actie kan komen tegen PSV. Zoals het er nu uitziet denk ik dat het goed mogelijk is dat hij gaat spelen."

Met of zonder De Vrij: Koeman weet dat Feyenoord haar borst nat kan maken. "Door die investeringen is de huidige tweede plaats nog niet goed genoeg voor PSV", zei de coach. "Het is een goed geheel met vooral voorin en op het middenveld heel goede spelers. Maar PSV is niet onverslaanbaar. Ik denk ook niet dat wij dezelfde fouten zullen maken als FC Groningen vorige week."

Koeman hoopt dat de supporters van Feyenoord PSV-aanvaller Georginio Wijnaldum niet zullen gaan uitfluiten: "Het is een jongen die laat blijken dat zijn hart nog bij Feyenoord ligt", zei de oefenmeester. "Het zou mooi zijn als Wijnaldum applaus krijgt. Dan proberen wij hem op het veld wel het leven zo zuur mogelijk te maken door een goed resultaat te behalen."

Update 4 december 11:15 uur - Feyenoorder De Vrij haalt topper tegen PSV niet
Stefan de Vrij doet zondagmiddag niet mee met Feyenoord in het duel met PSV. De centrale verdediger hoopte weer te kunnen spelen, maar heeft nog teveel last van zijn enkelblessure. "Ik heb vrijdag met verdoving getraind, en dat ging goed. Maar vandaag is mijn enkel heel dik, dikker dan hij is geweest sinds de blessure. Dus meespelen is onmogelijk", zegt De Vrij tegen het ANP.

Meer nieuws

Clarence Seedorf: van wereldster tot onbegrepen fenomeen in Nederland
112
Real Madrid schiet worstelende Karim Benzema uit het niets te hulp
8
'Ik vind Mark van Bommel naar Feyenoord wel een spannende gedachte'
3
Dortmund houdt PSG en Mbappé in toom en mag dromen van CL-finale
73
Chris Woerts ziet Ajax 'hele goede keuze maken' op bestuurlijk vlak
15
Alle genomineerden voor Bronzen Schild in de KKD bekend: FC Dordrecht domineert
10

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
20 hints ??#voetbal
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties