Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Update: Feyenoorder Kongolo zet streep door rest van jaar

Laatste update:

Voor de achttienjarige Kongolo ging het in de tweede helft mis. De mandekker kwam hard in botsing met ploeggenoot Ruud Vormer en schreeuwde het direct uit van de pijn. Kongolo kon het veld niet op eigen kracht verlaten en zal in het ziekenhuis onderzocht worden. Vooralsnog is de ernst van de knieblessure van de verdediger, die dit seizoen drie keer in de basis begon en twee keer inviel bij Feyenoord 1, niet duidelijk.

De knieblessure die Lex Immers zondag opliep in het thuisduel van Feyenoord met Willem II valt mee. Aanvankelijk werd gevreesd voor schade aan de meniscus, maar de aanvallende middenvelder heeft alleen een verrekking in zijn kniebanden. De medische staf van Feyenoord doet nog geen uitspraak over de herstelduur van Immers, maar mogelijk kan hij zondag tegen AZ alweer spelen.

Update 20 november 10.20 uur - Uitgevallen Kongolo heeft 'in ieder geval niets gebroken'
Bij Feyenoord is men nog in afwachting van de ernst van de knieblessure van Terence Kongolo, die maandagavond met een brancard van het veld gehaald moest worden tijdens het duel tussen Jong Feyenoord en Jong FC Twente. Feyenoord meldt op de website van de club dat de verdediger naar het ziekenhuis is gebracht en daar is geconstateerd dat er 'in ieder geval niets is gebroken'. Later deze dinsdag zal er waarschijnlijk meer duidelijk worden over de ernst van de kwetsuur.

Update 20 november 16.20 uur - Feyenoorder Kongolo zet streep door rest van jaar
Terence Kongolo komt dit kalenderjaar niet meer in actie voor Feyenoord. Dat melden de Rotterdammers dinsdag via de officiële website. De achttienjarige verdediger, die dit seizoen vijf Eredivisieduels speelde, heeft de binnenband van zijn linkerknie gedeeltelijk ingescheurd. Dat wees onderzoek in het ziekenhuis uit. Het herstel van zijn blessure zal zeker enige maanden in beslag nemen. Kongolo is daardoor in ieder geval tot aan de winterstop niet meer inzetbaar voor Feyenoord.

Meer nieuws

Erik ten Hag in beeld als opvolger van Thomas Tuchel bij Bayern München
2
Johan Bakayoko maakt supporters van Feyenoord warm met lofzang over speler
3
Gehele Italiaanse top staat in de rij voor Nederlander: 'Een groot kampioen'
16
Journalist doet opmerkelijke bewering: 'Marino Pusic kleineerde Mats Wieffer'
29
'Barcelona denkt aan Nederlander in zoektocht naar aanvallende middenvelder'
18
Kassa Feyenoord en PSV rinkelt: alles wat je moet weten van het nieuwe CL-format
18

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties