Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Update: FIFA krijgt informatie en heft schorsing 'Kaiser Franz' weer op

Laatste update:

Beckenbauer snapt er weinig van, zegt hij in een reactie in de Duitse pers. "Ik dacht in eerste instantie dat het een 1 april-grap was, ofzo. Het lijkt erop dat iemand bij de FIFA even leuk wilde doen." Michael J. Garcia, hoofdonderzoeker bij de wereldvoetbalbond, liet weten dat de 68-jarige Beckenbauer meerdere verzoeken om mee te werken naast zich heeft neergelegd. Kaiser Franz spreekt dat tegen.

Hij beaamt wel dat hij een tweede brief van Garcia, die in iets strengere bewoordingen vroeg of hij mee wilde werken, niet beantwoord heeft. Beckenbauer kreeg een Engelse vragenlijst toegestuurd, die hij maar ten dele begreep. "Daarom heb ik gevraagd of we bijeen konden komen en de zaken in het Duits konden bespreken. Dat wilde men niet, dus kon ik niets bijdragen."

Update 15 juni 15.20 uur - Beckenbauer zegt alsnog volledige medewerking aan FIFA toe
Franz Beckenbauer heeft alsnog zijn volledige medewerking toegezegd aan de ethische commissie van de FIFA, die onderzoek doet naar corruptie bij de toewijzing van de WK's in 2018 aan Rusland en 2022 aan Qatar. De levende legende wil alle vragen die de commissie heeft schriftelijk beantwoorden voor 27 juni, liet zijn management zondag weten. "Volgens ons is er dan geen sprake meer van een moedwillige overtreding van de regels en gaan we ervan uit dat de schorsing onmiddellijk wordt opgeheven."

Update 27 juni 13.45 uur - FIFA krijgt informatie en heft schorsing 'Kaiser Franz' weer op
De schorsing die de FIFA Franz Beckenbauer oplegde, is weer opgeheven. De Duitse voetbalicoon heeft zijn medewerking verleend aan het onderzoek van de FIFA naar de toewijzing van de WK's van 2018 en 2022, en de wereldvoetbalbond ziet dan ook geen aanleiding meer om de straf in stand te houden.

Meer nieuws

Scholes bestookt Man United-juweel Kobbie Mainoo met grootst denkbare compliment
0
Guardiola looft ex-Ajacied: 'Hoort bij de beste 5 ter wereld op zijn positie'
15
Beelden: Santiago Gimenez trouwt op Mexicaans strand met Fer Serrano
7
Voetbalzone is op zoek naar nieuwe stagiairs! (hbo+)
0
'Ajax krijgt concurrentie van Europese topclubs in strijd om 18-jarige spits'
21
Bekersucces Manchester United heeft enorme gevolgen voor Chelsea én Newcastle
30

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties